Multe invenții care în prezent ne fac viața mai ușoară au fost realizate după ce Thomas Edison a revoluționat domeniul electricității, în 1879.

Mașina de cusut electrică, fierul de călcat electric și mașina de spălat sunt doar câteva dintre marile invenții din următorii ani. Primul aspirator mobil a fost inventat în 1905, dar nu a funcționat prea bine, deoarece cântărea 45 de kilograme. Trei ani mai târziu a fost introdus pe piață primul filtru de cafea electric, urmat de cuptorul electric, frigiderul și radioul cu acordor - toate trei apărute în 1910.

În următorii ani, majoritatea aparatelor electronice au fost îmbunătățite, și, treptat, au fost fabricate în serie, pentru că cererea a devenit foarte mare.

În prezent, cei mai mulți oameni s-au obișnuit să folosească cele mai noi și sofisticate electrocasnice pentru a-și ușura munca. Iată câteva dintre aparatele care n-ar trebui să lipsească din nicio locuință.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

1. Frigider

Nimeni nu se gândește astăzi care sunt cele mai bune moduri de a conserva alimentele, așa cum făceau strămoșii noștri, deoarece frigiderul a rezolvat această problemă. Faptul că alimentele pot fi păstrate mai mult timp deschide calea către multe posibilități culinare. Alegerea frigiderului potrivit depinde, în primul rând, de numărul de persoane care locuiesc sub același acoperiș. În ceea ce privește frigiderele, nu trebuie să-ți faci griji că nu vei reuși să găsești ceea ce îți trebuie pentru locuința ta, deoarece există pe piață o mulțime de modele, multe dintre ele fiind eficiente energetic și foarte spațioase.

2. Mașină de spălat

Dacă în urmă cu câteva decenii o mașină de spălat era considerată un lux, în prezent este o necesitate. Atunci când achiziționezi un asemenea aparat este bine să alegi un model care conferă rezistență în timp și economie în utilizarea apei reci, curentului și detergentului. De asemenea, modelul ales trebuie să se potrivească spațiului de locuit. Totodată, este important să fie simplu de folosit și să îndepărteze eficient murdăria.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Îngrijorările în privința mediului înconjurător au determinat producătorii să se gândească la impactul pe care aceste aparate îl au asupra sa. Mașinile de spălat moderne sunt făcute pentru a fi mai eficiente din punct de vedere energetic. Masina de spalat beko, de exemplu, folosește centrifuga exact cât trebuie și nu e nevoie să îți faci probleme în privința consumului de curent electric, pentru că aparține unei clase energetice superioare.

3. Aspirator

Dacă locuiești într-o casă în care sunt covoare în fiecare cameră, atunci cea mai bună soluție de a menține curățenia este să folosești un aspirator. Acestea nu sunt printre electrocasnicele cu prețuri ridicate, astfel că poți achiziționa un asemenea aparat fără să faci foarte mari eforturi financiare. Datorită tehnologiilor care au evoluat destul de mult în ultimii ani, în prezent un aspirator poate îndeplini mai multe funcții ca oricând. Principala caracteristică de care să ții cont atunci când vrei să cumperi unul este dacă îți dorești unul cu sac sau unul fără sac. Cele mai multe aparate de curățenie îți permit să reglezi puterea de aspirare, în funcție de gradul de murdărie.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Există, de asemenea, și aspiratoare echipate cu filtru de apă, care curăță suprafețe precum gresia, parchetul sau lemnul, dar și aparate recomandate pentru suprafețe mici, cum sunt aspiratoarele verticale.

Și în cazul unui aspirator este important să ții cont de cât de eficient este din punct de vedere energetic. Totodată, un alt aspect care contează este nivelul de zgomot - acesta ar trebui să fie cât mai mic, astfel încât să nu deranjezi prea mult atunci când te apuci de curățenie.

Tu care crezi că sunt electrocasnicele indispensabile într-o locuință?

Sursă foto: Yuganov Konstantin/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri