7 Martie 2019 publicat în Casa-Gradina 1 share-uri

Inspiră-te din următoarele idei ca să te bucuri de o baie mai organizată:

Visezi să ai baie care poate fi asemănată cu o oază de relaxare. În realitate însă, această cameră au adesea prea puțin spațiu, iar acesta e rapid aglomerat de produsele și lucrurile de care ai nevoie. Un singur dulăpior și o poliță pot fi rapid aglomerate de tot felul de produse de îngrijire, cum ar fi șampon, balsam, măști de păr, gel de duș, creme, prosoape și aparate ca uscătorul de păr sau dispozitivul de epilat.

Dacă nu te organizezi bine, poți avea probleme cu spațiul din baie chiar și atunci când locuiești singură. Cu atât mai mult atunci când o baie e folosită de o familie, iar organizarea nu mai este opțională, ci devine o adevărată necesitate. În absența ei, nu vei găsi lucrurile de care ai nevoie și va dura mult mai mult să te pregătești.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Inspiră-te din următoarele idei ca să te bucuri de o baie mai organizată:

1. Alege dulapurile în funcție de spațiu

De multe ori, băile ajung să fie mobilate „standard”, cu piese similare, indiferent de modul în care este dispus spațiul. Există câteva trucuri ca să profiți cât mai mult de locul disponibil. Pentru băile mici, alege dulapuri înalte și înguste, de tip coloană. Dacă tavanul este înalt, poți opta pentru unele suspendate, de dimensiuni ceva mai mari. În orice caz, un dulap de baie cu oglindă îți va economisi spațiu, așa că acesta poate fi o idee bună, indiferent cum arată baia.

2. Montează cutii sau coșuri de organizare pe un perete

Unele cutii și coșuri de depozitare sunt pur și simplu prea frumoase ca să le ascunzi într-un dulap. Acestea pot contribui atât la organizarea, cât și la decorarea băii tale, dacă le expui pe unul din pereții ei. Poți opta pentru coșuri metalice, împletite, de plastic sau îmbrăcate în material textil, în funcție de preferințele tale, potrivit Makes Space..

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Poți dispune cutiile sau coșurile în mod simetric, optând pentru patru în rânduri de câte două, sau asimetric, punând trei coșuri sus și două jos. De asemenea, ai destulă flexibilitate și în ceea ce privește montarea lor. Le poți pune direct pe perete, folosind un burghiu și niște șuruburi, sau le poți atârna pe o bară orizontală de lemn sau metal, folosind panglici.

3. Utilizează organizatoare pentru dulapuri

Degeaba ai multe dulapuri, dacă atunci când le deschizi nu mai este loc nici măcar de un ac înauntru. În cazul în care nu ai un sistem bine pus la punct, haosul va cuprinde rapid interiorul dulapurilor tale. Așa că, dacă nu te încântă ideea să faci ordine din două în două zile în baie, ar fi bine să folosești accesorii de organizare.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Un exemplu sunt organizatoarele adezive din plastic, care se lipesc pe ușa interioară a dulăpioarelor. Acolo, poți pune produse cosmetice pe care le folosești frecvent: câteva rujuri, mascara, creioane sau lacuri de unghii.

4. Folosește o tablă magnetică

Atunci când ești pe fugă, poți acoperi rapid suprafețele din baie, așa cum e polița de sub oglindă, cu tot felul de lucruri, de la pieptene la ruj și fond de ten. Poate fi foarte util să ai la dispoziție o suprafață verticală magnetică, pe care să pui produsele metalice, fie că e temporar, fie că e pentru mai mult timp.

Poți alege o tablă magnetică simplă, cu aspect minimalist și metalic. De asemenea, poți opta să decorezi tu însăți tabla, ca să se potrivească mai bine cu stilul băii tale. Poți folosi o ramă vintage și un material cu un model abstract, care să înfășoare tabla magnetică. Ai grijă să nu alegi un design încărcat, în special dacă tabla are dimensiuni mari, altfel va deveni obositoare.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Sursă foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri