Mai sunt doar 3 zile pana la inceperea primului targ imobiliar dedicat programului guvernamental Prima Casa!

Miturile imobiliare, desfiintate la PROJECT EXPO - Prima Casa!

De cate ori nu v-ati dorit sa cumparati o casa, iar cand v-ati gandit mai bine v-ati dat seama ca aveti tot felul de indoieli legate de aceasta decizie poate cea mai importanta decizie din viata unui om. Vinovate pentru aceste indoieli par sa fie miturile imobiliare cu care majoritatea oamenilor se confrunta la un moment dat.

Publicatia Oferte Speciale in parteneriat cu organizatorii Targului Imobiliar Project Expo au demarat o campanie gandita special pentru a analiza si demonta eventual, aceste mituri care ii induc in eroare pe romani. Organizatorii Targului Imobiliar PROJECT EXPO - Prima Casa au luat decizia de a-si aduce un aport important la aceasta actiune de informare a consumatorului, pentru ca acesta sa aiba o imagine clara si reala asupra pietei imobiliare. Asadar se doreste a se afla cat de adevarate sunt aceste asertiuni.

Echipa Oferte Speciale a realizat un studiu care i-a cuprins atat pe cititorii revistei lor cat si pe dezvoltatorii imobiliari. Conform acestor cercetari rezulta ca romanii gandesc urmatoarele:
"Apartamentele noi sunt prea scumpe..."
"Oricum bancile nu dau credite."
"Proiectele rezidentiale noi sunt la marginea orasului..."
"Oricum preturile or sa mai scada...nu cumpar acum...mai astept..."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Principiile de bază ale mașinii CNC

Odata cu lansarea programului "Prima Casa" potentialii consumatori trebuie sa fie constienti de realele calitati sau disfunctii ale pietei imobiliare, pentru a fi siguri ca iau cea mai buna decizie, care sa fie avantajoasa atat pentru ei cat si pentru cealalta parte - dezvoltatorul.

Dezvoltatorii isi fac temele pentru ''Prima Casa''

Mai sunt doar 3 zile pana la inceperea primului targ imobiliar dedicat programului guvernamental Prima Casa! BRD va fi prezenta la acest targ, ce va incepe vinerea aceasta, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Acesta se va desfasura pe parcursul a trei zile, 17-19 iulie, si va oferi celor care doresc sa-si cumpere o casa mii de oferte menite sa le satisfaca atat cerintele cat si puterea financiara!

La Targul Imobiliar Project Expo vor participa atat dezvoltatori, agentii imobiliare cat si banci si brokeri de credite. Ofertele dezvoltatorilor sunt extem de variate, de la garsoniere la case de lux si de vacanta, in Romania si strainatate. Unul dintre expozanti ofera vizitatorilor chiar si varianta achizitionarii unei vile construite in imediata vecinatate a capitalei, la pretul de aproximativ 60 000 euro, cu terenul inclus in pret.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri