Pare greu de crezut, insa pana si bucataria ta te poate caracteriza mai bine decat ti-ai fi putut imagina.Iata ce spune bucataria ta despre tine:

Fiecare lucru pe care il faci si fiecare obiect pe care il cumperi spune ceva despre personalitatea ta.

Un observator atent isi va da seama de multe lucruri legate de felul tau de a fi dupa modul in care te imbraci, dupa gesturile tale si despre alegerile pe care le faci in fiecare zi.

Pare greu de crezut, insa pana si bucataria ta te poate caracteriza mai bine decat ti-ai fi putut imagina. Iata ce spune bucataria ta despre tine:

Bucataria este goala si minimalista

O bucatarie impecabila sugereaza faptul ca ai un spirit organizatoric iesit din comun. Fiecare lucru are locul sau, iar cuvintele „dezordine” si „aglomeratie” nu fac parte din vocabularul tau. In plus, apreciezi mai mult aparentele decat functionalitatea, insa de ce n-ai face asta, cand bucataria ta poate arata mereu ca o vitrina dintr-un magazin de luxl?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Detii multe obiecte pentru gatit

Desi nu esti o bucatareasa profesionista, mancarurile pe care le faci sunt delicioase. Iti place sa gatesti si stii sa folosesti toate ustensilele pe care le ai in bucatarie. In plus, iti place sa petreci timpul intr-o bucatarie complet utilata si pui mare accent pe aparatele electrocasnice. Apreciezi foarte mult utilitatea spatiului si esti genul de persoana care va prefera intotdeauna un cuptor incorporabil unuia clasic, mai ales ca pe piata gasesti intotdeauna zeci de modele care sa corespunda si celor mai exigente preferinte, dupa cum vedem pe beko.ro.

Cresti plante in bucatarie

Nu gatesti aproape niciodata, insa te mandresti cu bucataria ta si vrei ca musafirii tai sa afle cat de mult pret pui pe amenajarea interioara a locuintei. In fond, daca nu poti sau daca nu vrei sa le gatesti o prajitura delicioasa, florile de pe pervazul geamului de la bucatarie si de pe masa sunt acel „accesoriu” care iti transforma casa intr-o locuinta primitoare.

Pastrezi fructe proaspete la vedere

Esti mereu pe fuga, de aceea apelezi la solutii practice. Cand te grabesti dimineata pentru a pleca la serviciu, este simplu pentru tine sa iei un mar de pe masa pentru a-ti incepe ziua cu doza minima necesara de vitamine. Intre orele 7 si 11 dimineata, corpul tau trece printr-un amplu proces de detoxificare, iar frunctele consumate in acest interval de timp asigura energia necesara organismului tau pentru a functiona corespunzator, conform bodyenergyaction.com. In plus, fructele ofera putina culoare intr-o bucatarie mai putin folosita.

Ai un bar cu bauturi alcoolice

Faptul ca tii la indemana bauturile alcoolice poate spune doua lucruri despre tine: fie consumi alcool aproape in fiecare zi, fie esti o persoana pusa pe distractie, care isi invita des prietenii pentru o seara plina de buna dispozitie. Atunci cand cineva intreaba „cine este cea mai amuzanta persoana din grup?”, toata lumea se uita la tine.

Colectionezi diferite obiecte

Esti o femeie sentimentala, care tine foarte mult la amintirile frumoase si nu rateaza nicio ocazie de a adauga un nou suvenir la colectia personala de obiecte. Desi unele persoane te pot considera o „strangatoare obsedata”, tu preferi termenul de „colectionara” sau de „designer de interior”. In plus, exista lucrari de stiinta care demonstreaza ca majoritatea oamenilor colectioneaza diferite obiecte din motive emotionale, deoarece ii ajuta sa restabileasca o legatura psihologica intensa cu perioada copilariei sau cu o alta perioada in care s-au simtit confortabil, conform Wikipedia.

Pastrezi dulciurile la vedere

Esti foarte impacata cu copilul din tine, iar personalitatea ta manifesta o latura foarte jucausa. Asta nu inseamna ca esti o femeie imatura. Dimpotriva, esti o persoana foarte muncitoare, de aceea profiti de timpul pe care il petreci acasa pentru a te simti in largul tau. Atentie, insa, la cantitatea de dulciuri pe care o consumi, deoarece, consumate in exces, duc la cresterea in greutate, reduc aportul de substante nutritive necesare organismului, cresc riscul aparitiei diabetului si a problemelor dentare, conform livestrong.com.

Ai un aparat profesionist de facut cafea

Dimineata este principalul tau inamic si nimeni nu ar trebui sa te deranjeze inainte sa bei o cafea. In plus, esti o persoana care intarzie deseori la serviciu sau la intalnirile cu prietenii, deoarece viata ta pare sa decurga intr-un alt ritm decat cel al oamenilor din jur.


Foto: Creative Commons


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri