Trei idei fascinante de reamenajare a baii pentru femeile indragostite de spatiile frumoase

Tu poti privi lucrurile altfel si iti poti reamenaja baia intr-un mod care sa iti reflecte personalitatea:

Desi oamenii obisnuiti petrec, in total, 1,5 ani in baie de-a lungul vietii, conform distractify.org, baia a fost si ramane cel mai ignorat spatiu dintr-o locuinta. Oamenii sunt mult mai preocupati de amenajarea livingului, a dormitorului sau a bucatariei decat a locului care ar trebui sa fie, de fapt, un simbol al functionalitatii si al aspectului placut.

Tu poti privi lucrurile altfel si iti poti reamenaja baia intr-un mod care sa iti reflecte personalitatea. O baie sofisticata, functionala si primitoare, asa cum vedem si pe blogul piatraonline.ro, este ceva cat se poate de tangibil.

Alege combinatia magica de piatra, lemn si lumina

Multe persoane considera ca piatra naturala are un aspect „rece” si deloc primitor, insa poti contracara cu multa usurinta acest efect vizual. Lumina are un rol foarte important atat in baie, cat si in restul incaperilor, deoarece activeaza si subliniaza vizual textura pietrei naturale. Amplaseaza spoturi de lumina în partea de sus si in partile laterale ale oglinzii. In plus, conform unui studiu realizat de specialistul John Flynn in 1977, oamenii sunt atrasi de peretii iluminati, asa ca indreapta o sursa de lumina catre peretele opus vasului de toaleta. Totodata, aplica iluminatul de precizie in zona dusului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii  Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Pe langa lumina adecvata, lemnul echilibreaza vizual baia decorata cu piatra naturala prin tonurile sale calde, iar mobilierul din lemn este cea mai buna solutie pentru a oferi baii un aspect cald si echilibrat.

Pardoseala ardezie natur perete ardezie panel Brown

Analizeaza functionalitatea baii

Baia din locuinta ta nu trebuie sa fie doar foarte frumoasa si primitoare, ci si functionala. Dupa ce ai hotarat care sunt materialele pe care le vei folosi, gandeste-te ce anume iti doresti de la acel spatiu. Intreaba-te daca ai nevoie de dulapuri mari, incapatoare, sau daca sunt suficiente doua-trei sertare pentru depozitarea produselor tale cosmetice si a ustensilelor de ingrijire si barbierit ale partenerului tau. Apoi intreaba-te daca iti doresti rafturi deschise sau daca ai nevoie de dulapuri inchise, dar si ce anume preferi: o baie relaxanta sau un dus rapid? In plus, in cazul vanzarii sau cumpararii unei locuinte, baia are, dupa bucatarie, cel mai mare potential de a atrage sau de a speria potentialii cumparatori, conform fortunebuilders.com.

Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Hai să-i scoatem pe copii dintre pereții ăia! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție

Perete ardezie multicolora

Culorile sunt cireasa de pe tort

Amenajarea unui spatiu trebuie gandit ca decorul unei piese de teatru, dupa cum declara arhitectul Eduard Baicu in filmuletul de mai jos. Culorile vor puncta atmosfera dorita si evoca o anumita stare de spirit, conform housebeautiful.com.

Piatra naturala, lemnul, lumina si culorile neutre si moi vor crea un spatiu relaxant si foarte linistitor. Daca iti doresti ca baia sa se transforme intr-un spatiu activ, opteaza pentru amplasarea unor pete vii de culoare.

Pardoseala baie travertin Leonardo

Foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri