4 Noiembrie 2015 publicat în Casa-Gradina 9 share-uri

Ce anume din locuinta ta te face sa te simti in largul tau? Cum de simti nevoia sa o infrumusetezi cu fiecare prilej ori sarbatoare?

Designul este important, ne face sa ne primim oaspetii cu o oarecare mandrie, dar confortul este acel ceva subtil care ii face sa nu mai doreasca sa plece. Sa mariti stilul si confortul este, insa, la fel de greu ca si cand ai incerca sa starnesti o scateie amoroasa intre Leonardo DiCaprio si Oprah Winfrey.
Ce anume din locuinta ta te face sa te simti in largul tau? Cum de simti nevoia sa o infrumusetezi cu fiecare prilej ori sarbatoare?

1. Indragosteste-te de mediul pe care l-ai creat

O gandire analitica va aprecia culoarea peretilor, numarul de ferestre si parchetul de lemn sunt fara sa isi dea seama care sunt calitatile acestora care dau senzatia de intim si confort. Realitatea este ca noi, pe noi, ca fiinte umane, ne alimenteaza pozitiv timpul petrecut printre texturi moi, modele si pale de lumina, de aceea traiul intre patru pereti de beton nu este o optiune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Inspira-te din setul showului preferat de televiziune

Un platou TV este un spatiu complet rece si neatractiv in realitate, dar la televizor pare primitor. Care este secretul? Aducerea unor elemente familiare in fata camerei. Cele mai multe show-uri se folosesc de fotolii si canapele pentru a crea un cadru intim, ideal pentru povesti si dezvaluiri. O canapea frumoasa pe care cade lumina naturala va stimula niste centri emotionali dar ea trebuie sa fie si comoda. Textura stofelor si finisajele lucrate cu grija pana in cele mai mici detalii, sunt, asa cum aflam de pe elvila.ro, acele detalii care stabilesc confortul dar si calitatea unei canapele.

3. Imbratiseaza climatul locuintei sau… ajusteaza-l

Nu ne gandim la asta niciodata, dar climatul din locuinta poate sa faca diferenta in ceea ce priveste gradul de confort resimtit de tine si de oaspetii tai. Cei care traiesc in conditii extreme de cald sau rece au tendinta sa se simta incomod; calea de mijloc este solutia. Lumina naturala si aerul proaspat sunt, si ele, factori de confort, asa cum aflam de pe psychologytoday.com. Un numar mare de ferestre functionale va spori senzatia de zen; atentie, insa, la curent!

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

4. Adu natura in interior

Stim deja ca elementele naturale ne fac pe noi, oamenii, sa ne simtim conectati la la mediul incojurator. Apa, sub forma ei care imprima liniste si meditatie, apa susuranda, este ceva ce nu multi s-au gandit sa integreze in designul locuintei; sunt fantani de interior care te vor surprinde cu eficienta si frumusetea lor, asa cum vedem pe decorlove.com. Lemnul, piatra naturala, plantele si textilele natural sunt elementele care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta.

5. Pune-ti amprenta pe spatiu

Fie ca este vorba despre personalizarea unui perete, de retapitarea fotoliului mostenit de la bunici sau de expunerea amintirilor pe etajere minimaliste, confortul, cel emotional, incepe cu tine. Procesele de personalizare a locuintei, sunt, de fapt, un ritual derivate din dorinta de stabilitate.

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Sursa foto: dollarphotoclub.com, pixabay.com, elvila.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri