Te-ai saturat de imaginea invechita a casei tale? Culorile peretilor nu mai sunt pe placul tau? Decorul nu-ti ofera niciun interes, insa situatia financiara nu-ti permite sa ai in vedere o reamenajare completa? Vestea buna e ca nu ai nevoie de sume foarte importante de bani pentru a obtine un ambient proaspat in casa ta. Cateva mici schimbari necostisitoare vor face minuni.

Decoreaza cu plante

Plantele reusesc sa transforme o casa cu adevarat in Acasa. Nu trebuie sa fii mare expert in ingrijirea plantelor. Poti alege unele plante de interior a caror ingrijire nu presupune mult timp sau multa stiinta. Daca esti curios de cateva specii usor de intretinut, iti recomadam sa citesti acest articol. Totusi, incearca sa eviti plantele artificiale, deoarece scopul tau este inviorarea locuintei, iar acestea nu sunt o solutie tocmai potrivita in asemenea situatii.

Amplaseaza un palmier sau un ficus inalt langa un fotoliu sau langa fereastra pentru a aduce natura in casa. Plantele de dimensiuni reduse sunt potrivite pentru masute, pentru rafturi sau pentru pervaz. De asemenea o planta curgatoare plantata intr-un cos decorativ poate avea efecte remarcabile.

Nu uita de un lucru extrem de important. Pentru innoirea imaginii unei incaperi nu este necesara achizitionarea unor noi piese de mobilier. Simpla lor mutare poate produce schimbari majore in decorul casei. Asadar, daca te-ai saturat de aceeasi imagine, joaca-te cu piesele de mobilier pana vei obtine ambientul mult dorit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Succes!

Sursa: Condo.ro.

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

De Valentine's Day, redecoreaza-ti dormitorul!

Shopping: 25 de modele de seminee

5 idei pentru un ambient calduros in casa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri