Intr-o relatie este foarte usor sa pierzi putin din tine in numele iubirii. Pornind de la aceasta idee ce se va intampla in situatia in care va despartiti si va trebui sa te redefinesti? Un pas care s-a dovedit a fi extrem de terapeutic pentru multe persoane este redecorarea spatiului de locuit.

3. Si ce daca esti singura? Scoate la iveala diva din tine si fii cat se poate de egoista in cautarea pentru confort. In primul rand cumpara cat poti de des flori si achizitioneaza cateva vaze frumoase in care vei expune florile cu parfumuri delicate.

4. In cele din urma, fa un efort si cumpara un sezlong in care vei putea petrece clipe minunate de relaxare.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa schimbi imaginea masculina a casei tale, iar acest lucru poate fi facut prin intermediul unor simple accesorii. Iar atunci cand vei gasi un nou partener, vei putea sa reamenajezi la fel de simplu, insa intr-o astfel de situatie, nu uita sa eviti compromisurile prea mari.

Pentru El

Intr-un final a plecat si esti convins ca nu se mai intoarce. Lasa berea si scapa de CD-ul pe care i l-ai facut cadou de ziua ei. Umple-ti casa cu toate lucrurile pe care le iubesti si pe care ea le detesta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Indata ce relatia s-a terminat, toti prietenii tai vor petrece timp cu tine iar despartirea nu va fi altceva decat o simpla amintire.

1. Investeste in jucaria la care ai visat mereu. Indiferent daca e vorba de o sofisticata masa de biliard, sau vrei sa pui in mijlocul camerei consola de jocuri sau iti vei cumpara acel sistem audio pe care ti l-ai dorit de multa vreme, este foarte important ca ceea ce te pasioneaza sa fie la vedere.

2. Fa din casa ta un spatiu extrem de confortabil si transforma living-ul in zona cea mai frecventata. Achizitioneaza una sau doua scaune mari si confortabile ce vor fi perfecte pentru a petrece timpul in fata televizorului in zilele ploioase sau pentru a te juca jocuri video ore in sir.

3. Ridica testosteronul din spatiul tau la un alt nivel. Suspenda imagini cu sporturi extreme sau cu plaje insorite sau fotografii cu orice te inspira.

Reamenajarea sau redecorarea casei poate fi un exercitiu ce te ajuta sa te redescoperi. Lucrurile care iti plac si cele care nu iti plac probabil ca s-au modificat, sau riscul pe care nu ti l-ai fi asumat in conditii normale poate fi reevaluat.

Si nu uita, ca in momentul in care te vei implica intr-o alta relatie si vei alege sa-ti imparti locuinta cu persoana iubita, noi, echipa Condo suntem aici pentru a-ti oferi toate sfaturile de care ai nevoie, legate de amenajari.

Sursa: Condo.ro

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

10 sfaturi pentru un dormitor romantic

Decoratiuni Feng Shui

Accente de rosu in cadrul amenajarilor interioare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri