Primavara, anotimpul care marcheaza trecerea de la sezonul rece la cel cald, este intotdeauna asociata cu explozia de culoare si cu trezirea naturii la viata. Daca iti doresti ca livingul tau sa aiba un aspect primavaratic, afla ce pasi ce trebuie sa urmezi.

In ceea ce

priveste canapeaua, poti opta fie pentru una cu motive florale, fie pentru una simpla, urmand sa o decorezi cu multe perne, cu motive primavaratice. Daca ai ales o canapea roz, de exemplu, decoreaz-o cu perne albe si mov. In cazul in care canapeaua este rosie, pernele pot fi in nuante de violet, albastru sau verde. Alege un fotoliu intr-o culoare contrastanta cu cea a canapelei. Poti retapisa fotoliul vechi, cu un material cu printuri primavaratice si in culori pale. Biblioteca poate avea fronturile in aceeasi culoare ca cea a pernelor decorative; daca doresti, totusi, sa aiba aceeasi culoare ca a canapelei, atunci echilibreaza compozitia cu accente de culoare.

Draperiile si perdelele joaca si ele un rol important in amenajare. Acestea trebuie sa fie realizate din materiale usoare, translucide. Alege o perdea simpla si alatur-o unor draperii cu model floral. Pentru a nu incarca vizual livingul, opteaza pentru corpuri de iluminat cu un abajur simplu, dar care sa fie in consonanta cromatica cu restul incaperii.

Pentru a-ti amenaja livingul in culori de primavara, este recomandabil sa pornesti de la culoarea preferata, urmand sa construiesti intregul ansamblu in jurul acesteia. Restul decorului poate fi compus fie din tonuri ale aceleiasi culori, fie din culori contrastante. Acest tip de amenajare este unul fresh si dinamic si poate fi folosit cu succes pe parcursul intregului an.

Foto 1: House Couturier
Foto 2: ASDA AW 11
Foto 3:
Sofa.com
Foto 4:
MyHaus

Un articol de
Ana Marin

Inscrie-te la Newsletter-ul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifestyle Feminin.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri