Pătuțuri pentru copii? Iată câteva tipuri de luat în considerare pentru a-l răsfăța acasă pe prichindel din primele zile de cand ajunge alături de voi.

Pătuțuri pentru copii sunt de mai multe tipuri, dar tu îl îl poți alege pe cel care crezi că ți se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Desigur să fie și ideal pentru cel mic, pentru că atunci când vine vorba despre pătuțurile pentru copii nu este cazul de compromisuri.. Poți opta pentru pătuțuri din lemn, pliante, transformabile sau co-sleeping. Indiferent de ce crezi că știi că îi va plăcea lui bebe, găsești mai jos câteva produse pe care să le iei în considerare pentru camera celui mic.

Pătuț bebe pliabil cu laterală culisantă

Pentru copilașii care abia au ajuns acasă, părinții pot fi pregătiți cu un pătuț pliabil foarte practic și confortabil. Cu sistem side sleeping, acest produs a fost conceput pentru ca mama și tatăl să poată dormi lângă copil, pentru a fi mai ușor de supravegheat. Laterala care este culisantă se poate regla pe 3 nivele, produsul fiind și prevăzut cu un buzunar lateral pentru depozitare jucării și accesorii.

Îl poți comanda aici

Pătuț din lemn cu saltea

Modern și ușor de integrat în orice cameră, acest pătuț este confecționat din materiale de calitate superioară. Se montează și întreține la fel de ușor - se poate regla pe 3 niveluri de înălțime, având marginile rotunjite pentru protecție. Vine la pachet cu o saltea confortabilă și fermă, una care nu reține umezeala și este și antialergică. Este pe alb, stil scandinav.

Îl poți comanda aici

Pătuț transformabil cu legănare

Destul de măricel și cu un aspect perfect pentru copii, acest pătuț este prevăzut cu sertare încăpătoare pentru depozitare diverse, totodată putându-se transforma în țarc sau pătuț junior. Are, de asemenea, și un suport solid ce se poate manevra pe 3 niveluri de înălțime, Cu grilaj de fag are și două sertare - suportul saltelei este cu lamele, colțurile rotunjite și tot corpul foarte solid.

Îl poți comanda aici

Pătuț cu sistem de legănare

Prevăzut cu sistem de legănare, acest pătuț pliabil se poate transforma fie în pătuț normal, fie în țarc de joacă, pe măsură ce copilul crește. Totul se schimbă prin detașarea nivelului intermediar. Pătuțul vine la pachet cu măsuță de înfășat și se poate lua în călătorii, pentru că se strânge rapid fără să ocupe mult spațiu (și salteaua este pliabilă). Are o bună stabilitate, este dotat cu două roți cu sistem blocare și cel mai important permite o legănare.  

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Tatyana Soares /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri