Cum să obții o încăpere elegantă, spațioasă și plină de energie pozitivă fără prea multe costuri?

Între o bucătărie ca oricare alta și una modernă, în care să te simți cu adevărat acasă, detaliile sunt cele care fac diferența. Cum să obții o încăpere elegantă, spațioasă și plină de energie pozitivă fără prea multe costuri?

Ei bine, schimbările mici pot avea un impact major în crearea unui decor sofisticat, dacă știi cum să pui în valoare fiecare lucru. Nu e necesară renovarea întregului spațiu pentru un aspect complet nou. Dacă îți dorești să te menții în tendințe, îți prezentăm nouă moduri foarte simple prin care îți poți înfrumuseța și împrospăta rapid bucătăria.

Schimbă mânerele dulapurilor

Mânerele sau butonii dulapurilor sunt detalii importante pentru înfrumusețarea decorului bucătăriei. Aceștia pot fi folosiți pentru o modificare rapidă și deloc costisitoare de design.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Înlocuiește pernele pentru șezut

Pentru a împrospăta atmosfera foarte repede, adaugă puțină culoare în bucătăria ta. Poți face asta prin schimbarea pernelor pentru șezut. Ai la dispoziție o varietate de textile de bucătărie în diferite nuanțe și imprimeuri, așa că rămâne la aprecierea ta dacă alegi ceva mai clasic, mai modern sau mai extravagant.

Schimbă tapițeria banchetei

Completează bucătăria cu țesături deosebite, confortabile, ca să creezi un loc confortabil pentru orice moment al zilei. Dacă ai o banchetă, e suficient să-i schimbi tapițeria pentru a împrospăta rapid decorul.

Adaugă ghivece cu plante aromatice

Plantele aduc o pată de culoare în orice încăpere și schimbă întreaga atmosferă prin frumusețea lor. Ca să îmbini funcționalitatea cu designul, optează pentru plantele aromatice. Câteva ghivece cu mentă, busuioc, rozmarin sau oregano vor aduce un plus de savoare preparatelor culinare și o notă proaspătă amenajării bucătăriei.

Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Înlocuiește plafoniera cu o suspensie de tavan

Dacă nu îți mai place plafoniera veche, înlocuiește-o cu o lustră sau un candelabru. Iluminatul este esențial pentru a scoate în evidență o cameră, iar această schimbare va transforma bucătăria într-un loc în care vrei să petreci cât mai mult timp. Un pendul original, cu abajururi în formă alungită, poate completa perfect decorul.

Cumpără accesorii noi

Schimbă câteva dintre produsele de bază pe care le folosești în mod regulat și care decorează bucătăria. O față de masă nouă, alte prosoape de bucătărie, traversele sau șervetele de masă deosebite și coasterele ori suporturile speciale pentru vase modifică cu ușurință întregul aspect.

Personalizează peretele cu vopsea cu efect de tablă

Primele schimbari pe care le observam sunt cele de la nivelul privirii. De aceea vedem mai întâi un tablou nou și abia după aceea remarcam niste scaune inedite.

Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

O cutie de vopsea neagră cu efect de tablă este o modalitate ieftină și eficientă de a modifica decorul. Negrul atrage privirea și este un fundal perfect pentru diferite desene și liste de cumpărături notate cu creta.

Schimbă covorul

Dacă nu ai avut până acum covor în bucătărie, poate că este momentul să adaugi unul, iar dacă ai deja unul de câțiva ani, n-ar fi rău să-l înlocuiești cu unul nou. Covoarele speciale pentru bucătărie se întrețin ușor, sporesc confortul (mai ales dacă podeaua este acoperită cu gresie) și adaugă un plus de culoare încăperii.

Înlocuiește perdelele

Dacă ai la fereastra din bucătărie o perdea clasică, încearcă niște storuri romane. Vei putea să le ridici cu ușurință de fiecare dată când folosești chiuveta. În plus, o să ai mai multă lumină și spațiul va părea mai mare. Dacă preferi totuși perdelele în locul jaluzelelor, alege un model cu imprimeu în carouri pentru un aspect rustic sau floral pentru o atmosferă primitoare și familiară.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023 De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Redecorarea bucătăriei este mult mai puțin costisitoare decât ai putea crede. Inspiră-te din sugestiile de mai sus și toată lumea va avea impresia că ai renovat întreg spațiul. Fii inventivă și stabilește-ți lista de cumpărături chiar acum. În cel mai scurt timp vei avea o bucătărie cu un aspect nou de care o să fii mândră!

Sursa foto homepage: Vivre


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri