Iti doresti o baie moderna? Tine cont de tendintele anului 2019 atunci cand alegi obiectele sanitare si mobilierul pentru acest spatiu

In prezent, baia este mai mult decat o incapere dedicata exclusiv igienei personale. Acesta poate fi si locul in care te relaxezi si iti incarci bateriile dupa o zi plina, profitand de linistea si intimitatea pe care nu le regasesti in afara casei. Acest avantaj este oferit de numeroasele inovatii recente, care ne permit sa transformam baia, indiferent de dimensiunile ei, intr-un spatiu functional, confortabil si relaxant.

Iti doresti o baie moderna? Tine cont de tendintele anului 2019 atunci cand alegi obiectele sanitare si mobilierul pentru acest spatiu. Inovatia, designul ergonomic si calitatea sunt cuvintele cheie in procesul de amenajare a baii. Scopul este sa creezi un loc cat mai confortabil, care sa reflecte stilul tau personal, dar sa se potriveasca si cu stilul de amenajare a casei.

Daca ti-ai propus sa iti renovezi baia anul acesta, iata cum poti profita din plin de acest spatiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Transforma baia intr-un miniSPA

Ce poate fi mai placut decat sa te bucuri in fiecare zi de atmosfera specifica unui SPA chiar la tine in apartament? Daca vrei sa iti transformi baia intr-un refugiu personal pentru relaxare si igiena poti opta pentru o cada incapatoare si confortabila sau, daca nu ai suficient spatiu, pentru o para de dus cu jet controlat cu micropicaturi de apa. Acestea te vor face sa te simti la fel de relaxat ca dupa o sedinta de masaj sau o baie in jacuzzi.

Insa, pentru a te bucura de o experienta completa e nevoie ca atmosfera interioara sa iti inspire liniste si o stare de bine. Asigura-te ca ai in baie doar mobilierul necesar, care nu incarca spatiul, ca scapi de obiectele inutile si ca lumina nu este prea intensa. De asemenea, din baie nu trebuie sa lipseasca muzica in surdina, lumanarile parfumate care neutralizeaza mirosurile neplacute si raspandesc arome proaspete, uleiurile esentiale sau o planta naturala, intrucat acestea te ajuta sa te relaxezi mai usor.  

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient

Minimizeaza timpul rezervat curateniei

O ora de relaxare in baie nu inseamna tot atat timp pierdut pentru curatenia din incapere. Datorita inovatiilor in domeniul obiectelor sanitare, igienizarea baii devine o experienta placuta, simpla si rapida. Nu mai e nevoie sa astepti minute in sir pentru ca detergentii sa actioneze asupra obiectelor si nici sa te chinui pentru a le reda aspectul initial.

Acum exista baterii de dus cu duze din silicon, care se curata usor, doar prin frecare, sau chiar vase de toaleta inovatoare, precum cele dotate cu tehnologia Rimfree, care asigura o curatare mai buna a vasului, eliminand microbii si mirosurile neplacute.

De asemenea, datorita utilelor paravane de cada, iti poti realiza ritualul zilnic de ingrijire si rasfat, fara grija ca vei stropi pardoseala. In functie de nevoile tale, poti alege fie un panou fix, fie elemente mobile sau culisante din sticla transparenta, care vor proteja suprafetele din jurul cazii. Exista paravane supuse unor tratamente speciale care previn depunerile de calcar, pentru o curatare usoara si rapida, iar designul paravanelor poate fi personalizat, astfel incat sa se integreze perfect in spatiul modern al baii tale.

Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Economiseste spatiul prin multifunctionalitate

Daca vrei o baie aerisita, practica si moderna, e important sa alegi mobilierul si obiectele potrivite. O suprafata mica iti impune niste constrangeri, dar ai la indemana o multime de solutii eficiente.

Obiectele sanitare suspendate, un dulap inalt, montat pe perete, o cada mica, simpla si eleganta, pe colt, sau o cabina de dus sunt optiunile salvatoare in cazul bailor mici. De asemenea, pot fi foarte utile obiectele sanitare multifunctionale, precum vasele de toaleta cu functie de bideu, care ocupa mai putin spatiu.

Daca iti doresti o baie moderna, tine cont de tendintele actuale in materie de amenajari interioare. Pe langa atentia la design, profita de tehnologiile inovatoare disponibile pe piata pentru a obtine echilibrul perfect intre latura estetica, functionalitate si confort in aceasta incapere.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Foto homepage: Imagine de Jean van der Meulen de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri