Astăzi, mai mult ca niciodată frumusețea pietrei decorative este o alegere preferată a designerilor, arhitecților și a constructorilor de case.

Piatra decorativă de interior a devenit o opțiune des întâlnită, datorită aspectului natural, unic și a optiunilor variate de modele din care poți alege pentru podele, pereți, blaturi. De exemplu, granitul este o piatră densă care ajută la menținerea strălucirii și rezistă la pete. Pentru un aspect clasic și elegant, gândește-te la alegerea marmurei sau a travertinului pentru decorul casei tale.

Piatra decorativă de interior - 5 motive ca s-o alegi

1. Mereu în trend

Piatra naturală este un material care nu se demodează niciodată. Datorită paletei variate de culori, a unicității bucăților de piatră și a multiplelor finisaje în care este disponibilă, acest material este în atenția designerilor, a constructorilor și a publicului larg. Indiferent că îți dorești o notă clasică în casa ta sau un finisaj modern, piatra naturală se încadrează cu succes indiferent de stil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

2. Ușor de întreținut

Când vine vorba de menținerea și îngrijirea pietrei naturale din interiorul casei tale, nu ai de ce să îți faci griji. Curățarea pietrei naturale este o sarcină rapidă, pe care o poți face chiar cu apă și puțin săpun. Ține cont că există produse special destinate îngrijirii pietrei naturale, astfel că întreținerea ei ți se va parea cu adevărat floare la ureche.

3. Durabilă

Piatra naturală este un material foarte rezistent. Piatra naturală poate fi folosită atât pentru pardoseli în zone cu trafic intens sau pentru blatul din bucătărie, fără ca petele, zgârieturile, căldura să amenințe în vreun fel aspectul acesteia. Îngrijită corespunzător, piatra naturală poate dura o viață.

4. Naturalețe

Piatra decorativă are ca origine adâncul pământului, carierele de piatră. Este un element natural. Atunci când o folosești în decorarea casei tale, aduci o părticică de natură în interior.

Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

5. Modalități variate de întrebuințare

Există moduri diverse în care poți folosi piatra decorativă de interior. Este ușor de îmbinat cu alte materiale din casă pentru a crea un spațiu contemporan care se simte natural, unic și bine proiectat. Varietatea culorilor și faptul că nici măcar două bucăți nu sunt identice, va face ca fiecare cameră din casa ta să se poata bucura de frumusețea pietrei naturale.

Piatra decorativă de interior în baie

Băile din piatră naturală reprezintă punctul culminant al luxului și frumuseții. Există mai multe moduri în care poți încorpora piatra preferată (marmură, granit, travertin) în baie.

Cu siguranță știi cât de importantă este podeaua pe care să nu aluneci în baie. O opțiune excelentă este travertinul. Te vei bucura atât de o podea antiderapantă, de o textură specială și de culorile calde, de la ivoire până la brun.

Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Alege să folosești piatra decorativă în baie, fie doar pentru podea sau în întregime, podea și pereti. Ia în considerare și lavoarele din piatră pentru a-ți completa designul.

Piatra decorativă de interior în bucătărie

Bucătăria oferă și ea multe opțiuni pentru utilizarea pietrei naturale.

Foarte ușor de folosit este în zona de lucru, între blat și corpul de mobilier, în locul convenționalei faianțe. Alege piatra naturală, indiferent de model și va deveni accentul principal al bucătăriei. Va schimba atmosfera generală.

Ai o insula de bucătărie? Alege să folosești marmura sau granitul și va deveni punctul de atracție, locul unde membrii familiei tale și prietenii tăi își vor dori să stea.

Optează pentru piatră naturală în cazul blatului de bucătărie. Blatul de granit este unul de top atât în ceea ce priveste aspectul, cât și fiabilitatea. În plus va ieși în evidență.

Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

O podea din piatră în bucătăria ta va oferi o notă aparte încăperii, este și foarte practică, rezistentă la pete și umezeală. Ține așadar cont că este extrem de ușor de întreținut!

Bucură-ți simțurile când ajungi acasă, simte-te regește în căminul tău. Piatra decorativă de interior va oferi casei tale aspectul mult căutat, dar și senzația de căldură, armonie, echilibru.

Sursa foto: Piatraonline


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri