Iata cateva modele de paturi care sa fie in acord atat cu bugetul, dar si cu gusturile tale:

Odihna este un aspect care trebuie sa beneficieze de foarta multe atentie din partea noastra. Pe langa activitatile cotidiene pe care le depunem in fiecare zi, efortul intelectual depus la locul de munca isi spune cuvantul, ca atare somnul trebuie sa fie de cat mai odihnitor si de calitate.

Atunci cand trebuie sa alegi dintr-o multitudine de paturi pentru dormitor, atentia ar trebuie sa fie indreptata catre mai multe criterii prin care cel mai important ar fi confortul, apoi spatiul pe care il ai la dispozitie si nu in ultimul rand, rezistenta sporita in timp.

In acest sens, iata cateva modele de paturi care sa fie in acord atat cu bugetul, dar si cu gusturile tale, dupa cum urmeaza:

Pat matrimonial

Acest model de pat se preteaza unui dormitor care dispune de un spatiu generos. Patul matrimonial iti ofera posibilitatea sa experimentezi relaxarea si sa iti incarci complet bateriile. Acest pat spatios este ideal cuplurilor, dupa cum bine ii spune si denumirea, dand senzatia de lux unui dormitor frumos amenajat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Si pentru ca alegerea trebuie sa tina cont si de criterii functionale, nu doar estetice, alege un pat care sa fie prevazut cu un generos spatiu de depozitare.

Foto: Pexels

In plus, orienteaza-te catre un pat care iti permite accesul pentru curatare, fara a fi nevoie de demontare.

Pat tapitat

Tipul de pat tapitat a inceput sa fie un model din ce in ce mai cautat in ultima perioada. Paturile tapitate cu material textil sau piele ecologica schimba aspectul incaperii si confera intregului ansamblu o nota eleganta si caruia evident, nu ii lipseste comoditatea.

Culoarea tapiteriei se poate alege dintr-o multitudine de nuante propuse de producatori, asadar ea se va putea integra destul de usor decorul conceput.

Pat rabatabil

Un pat rabatabil pe perete este model multifunctional care ofera un spatiu mai mare de desfasurare in dormitor. Acesta reprezinta o solutie ideala pentru o camera care nu se bucura de foarte mult spatiu si care trebuie amenajata astfel incat sa eficientizeze spatiului la maxim fara a sacrifica aspectul estetic. Modelul reprezinta un tip de mobila plin de inspiratie care poate servi mai multor functii.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Pat pe colt

Paturile pe colt pot fi comandate pe diferite dimensiuni si majoritatea din ele sunt prevazute si cu lada de depozitare. Aceasta idee de amenajare cu un obiect de dormitor amplasat altfel, poate fi abordare destul de indrazneata, dar care sa fie totodata si foarte functionala.

Inr-o combinatie fericita cu alte piese de mobilier, patul pe colt contribuie la crearea unui aspect din care se vor descrie in mod sigur atat orginalitatea cat si adaptabilitatea.

Pat suprapus

Pentru o familie cu doi copii si o singura camera destinata ca dormitor pentru cei mici, patul suprapus reprezinta cea mai buna alegere din punct de vedere a eficientizarii spatiului. Cele mai multe modele existente pe piata au un design modern care se poate adapta cu usurinta unui mobilier deja existent.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri