Atunci când te lupți cu o baie de mici dimensiuni, să încerci să faci ca totul să încapă la fix poate fi o provocare neașteptat de dificilă.

Atunci când te lupți cu o baie de mici dimensiuni, să încerci să faci ca totul să încapă la fix poate fi o provocare neașteptat de dificilă, mai ales dacă ții și la un design plăcut și potrivit pentru locuința ta. Modul în care reușești să poziționezi vasul de toaletă și chiuveta, ce tip de cadă sau cabină de duș alegi și cum gestionezi spațiile de depozitare se pot dovedi probleme care îți vor da multe bătăi de cap.

6 trucuri pentru a beneficia de un spațiu mai mare într-o baie de mici dimensiuni:

1. Apelează la sfaturile unor specialiști în renovări

Înainte de a începe orice fel de lucrare de reamenajare în baia ta, primul și cel mai important sfat pe care îl poți primi este apelarea la sfaturile unor specialiști în renovări și construcții. În acest fel poți afla mai multe despre cele mai noi tendințe de pe piață, care sunt cele mai bune materiale pe care le poți folosi la un preț accesibil și poți evita unele greșeli extrem de costisitoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

2. Instalează o chiuvetă de colț

Maximizarea spațiului disponibil trebuie să fie prioritatea ta atunci când încerci să renovezi o baie de mici dimensiuni. Una dintre soluțiile la care poți apela cu încredere este o chiuvetă de colț, mult mai practică decât una normală, pe care trebuie să o ocolești de fiecare dată când mergi în baie. Pentru aceasta, poți găsi foarte ușor mobilier de baie care să îmbrace perfect spațiul de sub chiuvetă și să completeze eficient nevoia spațiilor de depozitare din baie.

3. O perdea pentru duș

Renunță la cadă și instalează o cabină de duș cu cortină pentru a putea obține și mai mult spațiu în baie. O cortină va fi mai utilă și mai practică decât o ușă pentru cabină din simplul motiv că nu te vei mai lovi de ea prin baie de fiecare dată când o vei lăsa deschisă.

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani

4. Oglinzi mari

La fel ca în trucurile pentru design interior în apartamente, oglinzile sunt foarte des folosite pentru a da impresia de spațiu mai mare în locurile mici chiar și când vorbim despre o baie. Poți alege să îmbraci un perete întreg într-o oglindă, ceea ce va da un impact uriaș spațiului tău din baie, sau te poți limita la o oglindă foarte înaltă în zona chiuvetei.

5. Suportul pentru prosoape

Folosește-te de ușa de la baie pentru a monta suport pentru prosoape și chiar pentru alte obiecte utile. Oricum este o zonă rareori folosită eficient, iar astfel poți salva spațiul din baie pentru a monta un dulap în care să ții prosoape curate și produse de igienă.

6. O chiuvetă îngustă

Dacă o chiuvetă pe colț nu este o opțiune viabilă pentru baia ta, atunci apelează la o chiuvetă îngustă cu blat prelungit pe toată lungimea peretelui. Va arăta foarte bine, nu va da senzația de spațiu supraaglomerat și se va dovedi extrem de utilă pentru a putea așeza acolo toate cremele și produsele de igienă de care ai nevoie.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

Sursă foto: Shutterstock / Copyright: Artazum


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri