Organizarea camerei bebelusului ar trebui sa fie un subiect de bucurie, dar se dovedeste a fi o provocare. Iata cateva sfaturi care sa te ajute in alegerea mobilei pentru spatiul bebelusilor.

Te pregatesti de venirea celui mai nou membru al familiei? Curand bebelusul tau va sosi acasa si esti speriata ca nimic nu este pus la punct sau ca nu ai ales inca tot ce trebuie si cum trebuie pentru aranjarea camerei, sau ca mobila si decoratiunile sunt nepotrivite.

Un lucru este cert - bebelusul o sa petreaca urmatorele luni intr-o camera unde totul trebuie sa prezinte siguranta, confort si un ambient placut. Atat pentru el, cat si pentru parintii si vizitatorii curiosi sa il cunoasca.

Atunci cand vine vorba despre alegerea mobilei, tine cont ca nu trebuie sa te dedici neaparat unui stil sau sa ii setezi tonul pentru ca multe dintre cele cumparate acum vor fi inlocuite peste cateva luni cu altele, pe masura ce micutul creste. Insa multe articole nu pot lipsi din camera si pe langa mobila pentru camera bebelusului, lista ar trebui sa mai acopere un numar considerabil de cereri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Cateva sfaturi despre organizarea camerei pe retail.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri