Care este spatiul tau preferat? Eu as spune gradina!

Mai ales pe timp de vara, cand m-as muta cu tot cu carti, o stropitoare si dressing direct in mijlocul verdelui crud, la umbra nucului, destul de batran deja, pe sezlongul amplasat confortabil langa cufarul folosit drept masa si depozit pentru maruntisurile de care am nevoie, in fiecare zi.

Dar cum realitatea ii mai da cate un ghint, din cand in cand, visului,  profit de fiecare moment liber pentru a evada putin si atunci cand sunt la birou, ma relaxez cu pozele de pe Instagram a celor mai faimosi bloggeri intr-ale gradinaritului si amenajatului.

Imi place creativitatea celor care, chiar daca nu au o gradina, stiu sa faca chiar si dintr-o suprafata mica, un colt de rai.

Ai o gradina? Mica sau mare, nu conteaza! Profita la maxim de spatiul pe care il ai la dispozitie si amenajeaza-ti propriul spatiu destinat relaxarii.

O oaza de relaxare

Foloseste felinare, masute si scaune mici si cochete, o umbrela, sau chiar un umbrar, care sa te tina departe de soarele nemilos, un hamac sau un balansoar si pentru un plus de confort, multe perne colorate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Daca vrei sa iti faci siesta in gradina adu dormitorul, in mijlocul naturii si amplaseaza sub un umbrar o canapea.

Felinar (20 lei), Sezlong (80 lei), Umbrela (250 lei), Perna colorata (6 lei)

Planteaza flori

Dedica cateva ore pe saptamana gradinaritului, nu numai ca te relaxeaza, dar cu rezultatul muncii tale aduci un plus de farmec spatiului in care locuiesti.

Lasa verdele sa iti invadeze casa si noptiera personala!

M-am saturat de patul meu de-acasa

Nu stiu voi, dar eu m-am simtit mereu mai bine in paturi improvizate. Motiv pentru care am refuzat ideea unui pat clasic. 

Idee: Improvizeaza propriul baldachin. Pe un cadru de lemn, arunca o saltea confortabila la adapostul unor draperii cu un design ingenios.

Daca ai o gradina, cat de mica, un balcon sau o terasa mai spatioasa, e usor sa iti amenajezi un colt in care sa iti bei cafeaua, sa iti inviti prietenii sau sa citesti o carte.

"Daca deschizi ochii, vei vedea ca intreaga planeta este o gradina" (Frances Hodgson Burnett, The Secret Garden)

Sursa foto homepage: By AnastassiaVassiljeva/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri