Toamna este perioada cea mai potrivita pentru a schimba decorul casei cu ajutorul catorva accente de culoare specifice. Aerul racoros al dimineţilor, simfonia de culori din parcuri, soarele abia zarit printre nori si fosnetul frunzelor sub talpi sunt semne clare ca toamna a sosit! Improspatarea decorului te va ajuta sa intampini noul sezon cu entuziasm si bucurie.

Din exteriorul pana la interiorul casei, decoratiunile de toamna pot satisface orice gust: bogate si mari sau mici si delicate.



In functie de stilul de amenajare interioara, alege decoratiunile corespunzatoare si tine cont de cateva sfaturi care te vor face sa te bucuri de toamna in toata splendoarea ei. Iata cum poti transforma casa folosind cateva elemente decorative de sezon:

1. Accente tomnatice. Adauga obiecte decorative, precum dovlecei, flori uscate, trandafiri, conuri etc. si creeaza un aranjament pentru intrarea in casa. Centrul atentiei poate fi si masa din living pe care o poti decora cu lumanari, plante, mere sau alte fructe de sezon. Foloseste culori pamantii, rosu sau portocaliu inchis pentru accesorii. Schimba tablourile cu unele cu peisaje de toamna. Combina bejul si maroul cu auriul pentru a echilibra culorile. Poti realiza o ambianta placuta folosind cateva fete de masa, perdele sau un covor.

2. Lumanarile sunt un alt accesoriu care vor da caldura caminului tau. Luminile difuze si aromele de scortisoara ori vanilie te vor ajuta sa te relaxezi dupa o zi plina. Pentru a da viata casei, alege lumanari de marimi diferite pe care le poti aseza pe pervaze sau deasupra semineului.

3. Textile. Paturile si pernele vor da o nota primitoare si calda locuintei. Alege materiale delicate si calduroase pentru noptile si diminetile racoroase. Combina nuantele de bej cu auriu pentru a anima putin incaperile.

Odata cu schimbarea anotimpului, nu se schimba doar vremea. Decorul casei tale trebuie de asemenea sa capete o alta infatisare cu noul sezon. Din fericire nu trebuie sa faci mari modificari ca sa te bucuri in continuare de culorile tomnatice si de vremea rece.

Mai multe detalii despre produse puteti afla in promotia de Black Friday.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri