E si Julia Roberts ca noi toate?, se intreaba retoric editorialista de la Forbes, Caroline Howard. Va mirati probabil: De unde pana unde aceasta intrebare si de ce ar fi interesata o editorialista Forbes de lumea vedetelor, in special de Julia Roberts? Ei bine, raspunsul simplu este acesta: Julia Roberts este mama.

Caroline porneste de la o ecuatie simpla. Julia Roberts a disparut de pe firmamentul star-systemului pentru o perioada de ceva ani, pentru a se dedica exclusiv celui mai important rol al vietii ei, acela de mama. La intoarcerea ei in business si-a pierdut din stralucire, exact asa cum se intampla cu multe femei devenite mame, cand, intoarse la locul de munca, dupa o perioada de absenta datorata cresterii copiilor, intampina o multime de dificultati in a se relansa.

Mult aclamtul come-back al Juliei Roberts in lumea cinematografiei, lung-metrajul “Eat Pray Love“, de Ryan Murphy, dupa celebra carte scrisa de Elizabeth Gilbert, s-a aflat abia pe locul doi in box-office-ul american, in ciuda promovarii insistente a filmului si a aparitiilor de presa ale Juliei. Cu 23.7 milioane de dolari obtinuti in primul weekend, lung-metrajul se afla mult in spatele macho-filmului “The Expendables”, regizat de Silvester Stalone, care a castigat 35 de milioane de dolari.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Si nu este neaparat o chestiune de “baieti” vs. “fete”, spune Caroline. Este dificil pentru starurile de sex feminin sa revina pe marile ecrane la fel de stralucitoare, dupa pauze de 5, 6 sau mai multi ani in care si-au dedicat exclusiv timpul, pentru ingrijirea copiilor? Deci, sa fii o starleta de talia Angelinei Jolie sau a lui Katie Holmes se pare ca nu iti garanteaza succesul in box-office sau la Oscaruri; este dificil pentru femeile calebre sa paraseasca responsabilitatile de familie pentru a-si relua cariera din punctul in care au lasat-o? “Vi se pare cunoscta situatia?”, intreaba jurnalista Forbes.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri