Majoritatea oamenilor au tendinta sa adopte un comportament pasiv, submisiv in fata unui sef dificil. Din pacate, acest comportament este cel care-i alimenteaza tendintele dificile. Contra-intuitiv, ceea ce functioneaza este un stil ce comunicare clar, deschis, fara a ezita sa-ti exprimi ideile si nevoile.

5. Arata ca poti fi pierdut ca angajat. Un lucru pe care l-am constatat de numeroase ori este acela ca angajatii care sunt dispusi sa tolereze orice sunt cei care ajung sa primeasca cel mai rau tratament. Este esential inca de la angajarea ta sa comunici prin maniera ta de a aborda lucrurile ca ai standarde, ca nu tolerezi orice si ca atunci cand nu esti tratat cum doresti, vei lua masuri. Daca esti un angajat valoros, asta va motiva majoritatea sefilor sa te trateze adecvat. Iar daca nu, in mod clar ti-a ales gresit angajatorul si este momentul sa faci pasi in cariera.

Un articol de Eduard Ezeanu, coach pentru Social Arts.
www.eduardezeanu.ro

Sursa: ejobs.ro.

Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Adaptarea eficienta in perioade dificile

Calea corecta de a-ti infrunta fricile

Este momentul sa calci pedala

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri