Sportiva Crina COCO Popescu va merge in expeditie in Antarctica, la sfarsitul anului, pentru a-si indeplini visul de a deveni cea mai tanara alpinista din lume care atinge la propriu si la figurat, cele mai inalte culmi.

Cu ocazia zilei nationale a SUA – 4 iulie, COCO si tatal ei au facut o vizita in Big Bear Lake – L.A. pentru a se intalni cu Jordan Romero si familia acestuia. La sfarsitul saptamanii petrecute impreuna, cei doi adolescenti si echipele care-i sustin au hotarat sa-si uneasca fortele si sa realizeze o dubla in Antarctica: Jordan urmeaza sa escaladeze ultimul varf din Seven Summits cu potentialul de a deveni cel mai tanar alpinist care incheie circuitul, iar COCO sa incheie Volcanic Seven Summits si sa devina la doar 16 ani, prima alpinista din lume care realizeaza aceasta performanta.

Povestea ascensiunilor recente spusa chiar de COCO, precum si mai multe imagini pot fi gasite pe propria-i pagina de web, www.celmaisus.ro iar mai multe informatii despre Jordan Romero se pot gasi la: www.jordanromero.com/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri