Elena Filip este o femeie model. Acea femeie puternica care, in ciuda greutatilor vietii a avut curajul sa mearga mai departe. Nu s-a lasat invinsa si a stiut sa aprecieze cel mai de pret dar, viata. Are 39 de ani si este director adjunct al fundatiei Motivation Romania, organizatie ce vrea sa ofere o viata mai buna oamenilor cu dizabilitati.

Chiar daca principala problema este acum accesibilitatea, Elena isi propune sa traiasca ca un om normal. „Mi-am dat seama ca poti trai si in scaun rulant. Mi-am continuat studiile, mi-am putut lua permisul auto si am urcat din nou pe munte”, povesteste Elena Filip.

Ca planuri de viitor, Elena vrea sa ajute cat mai multe persoane care au aceeasi probelma ca si ea, sa-si termine de construit casa pe care a inceput-o anul trecut si sa aiba puterea sa-si educe copilul sa inteleaga problema oamenilor in scaun cu rotile.

Elena ii sfatuieste pe poti oamenii sa aiba puterea sa mearga mai departe. ”Viata merita traita, chiar daca esti intr-un scaun cu rotile. Sa pretuim fiecare clipa!”, este sfatul Elenei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri