13 Decembrie 2021 publicat în Cariera 30 share-uri

Pe lângă schi, snowboarding sau patinaj, goana după cadouri se încadrează, cu succes, în categoria sporturilor extreme de iarnă. Pe lângă darurile dedicate persoanelor dragi din viața ta, nu-i poți neglija pe colegii de la birou. Chiar dacă ai lucrat de acasă în ultima perioadă, nimic nu te poate împiedica să-i faci o bucurie persoanei care te-a ajutat în rezolvarea diverselor probleme legate de serviciu.

Așadar, schimbul secret de cadouri între colegi reprezintă o formă de apropiere, de socializare, într-o perioadă în care timpul petrecut în fața monitorului a crescut.

Ce este Secret Santa?

O tradiție de Crăciun inspirată din Occident, jocul Moșului Secret a fost lansat de filantropul Larry Dean Stewart. Ideea lui Stewart constă în oferirea diverselor cadouri unor persoane necunoscute, păstrând anonimatul. Mai mult, gestul filantropului a continuat de-a lungul timpului, ajungând să doneze aproximativ 250.000 de dolari locuitorilor din New York, ca urmare a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2011.

Cu toate acestea, o altă premisă susține că originea pentru Secret Santa ar fi mai degrabă în Scandinavia, inspirată din tradiția amuzantă numită Julklapp. În acest caz, după ce participanții bat la ușă, fug și aruncă darul în curte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Ei bine, nimeni nu cunoaște cu siguranță cum a pornit jocul de cadouri, însă un lucru este cert: și-a câștigat simpatizanți în toată lumea, majoritatea țărilor adoptând tradiția.

În ceea ce privește organizarea, trebuie să țineți cont de câteva reguli:

  • Fiecare participant își va scrie numele pe un bilețel, care va fi introdus ulterior într-o cutie, bol sau pălărie.
  • După ce sunt amestecate, pe rând, toți colegii vor alege câte unul, numele rămânând secret pentru restul persoanelor până la finalul jocului.
  • Se stabilește de comun acord un buget maxim pentru cadouri, astfel încât să nu existe neînțelegeri.
  • În final, vă puteți întâlni în apropierea Crăciunului, la birou sau într-un loc special pentru toată lumea, pentru a descoperi misterul moșului secret.

Ce cadouri poți alege pentru bărbați

În funcție de personalitatea și preferințele fiecăruia, poți opta pentru daruri personalizate, precum tricouri inscripționate cu mesaje tematice de Crăciun, căni cu animale amuzante sau pixuri în diferite culori. Dacă observi că persoana cu pricina apreciază obiectele de îngrijire personală, poate un aparat de bărbierit de la Babyliss îi va aduce zâmbetul pe buze. Desigur, dacă printre pasiunile sale se numără cititul, cu siguranță seria preferată de cărți se va bucura de atenția cuvenită.

Cu alte cuvinte, încearcă să te inspiri din toate sursele și acordă o atenție sporită comportamentului său.

Ce cadouri poți alege pentru femei

Nu este un secret faptul că majoritatea femeilor preferă produsele cosmetice. Astfel, pentru o colegă pasionată de machiaj, o oglindă cu becuri led poate fi un ajutor de nădejde în realizarea unui look interesant. O altă idee ingenioasă poate fi calendarul advent, prin intermediul căruia are posibilitatea să descopere în fiecare zi câte o surpriză.

Când vine vorba de cadouri strălucitoare, o pereche de cercei, o brățară sau un talisman amuzant se numără printre opțiunile care vor surprinde în mod garantat.

Oferă răsfăț și încântare cu ajutorul unui set de SPA! Întrucât timpul limitat nu ne permite, de multe ori, să ajungem într-un salon specializat, o selecție formată din cremă, unt de corp, ulei de masaj, săruri de baie și lumânări parfumate o va ajuta să se bucure de o atmosferă relaxantă.

În final, tradiția de a dărui cadouri celor din jur reprezintă o bună ocazie de a vă distra în echipă. Intră în spiritul sărbătorilor și bucură-te de fiecare clipă!

Sursă foto: Photo by Samuel Holt on Unsplash


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri