"Chirurgia estetica poate schimba destine, cu conditia sa fie facuta bine avand la baza pregatirea continua, temeinica a chirurgului, simtul si talentul lui artistic si nu in ultimul rand maxima lui responsabilitate!"
- combate depresiunile fetei imbatranite - combate aspectul creponat al fetei
Dezavantaje:
- rezolva doar anumite riduri, punctual
- dureaza aprox. 6 luni dupa care trebuie repetat de 1-2 ori
- la cantitati mari (multe riduri) devine scump
- rezultatul se vede total dupa incheierea celor 3 sedinte

d). Acidul poli-lactic (Sculptra) rezolva “aspectul scofalcit” cu depresiuni, lipsit de volume (mai ales pometi), aspectul creponat al teg, da luminozitate fetei.

Avantaje:
- material de umplere ideal pentru persoanele care nu au rezerve de grasime pentru lipofilling facial - tratamentul ambulator cu reintegrare rapida in familie si societate - rezultatul partial dupa prima sedinta (sau o imbunatatire)

e). Toxina botulinica rezolva ridurile din 1/3 sup. a fetei: de incruntare, frunte, laba de gasca, benzile gatului, nu raman cicatrice; insa nu rezolva orice alt rid de pe fata.

Avantaje:
- efect spectaculos de neinlocuit si prima indicatie pentru 1/3 sup. fetei
- reversibil
Dezavantaje:
- trebuie intretinut intr-o serie de 4 sedinte si apoi anual

f). Laser rezolva fata ridata, creponata, gat lasat, usor ridat, pleoape ridate, aspectul fetei: se obtine un aspect mai tanar, mai stralucitor; insa nu restaureaza volumele fetei, lasarea accentuata a fetei si gatului; tipul de anestezie folosit: AL (anestezie locala) sau AG (anestezie generala).

Avantaje:
- cu laserul performant pe care il detine ProEstetica se poate obtine intinerire faciala si a gatului in 3 sedinte, nedif. de sezon, care tine 1 an sau mai mult
- se reia activitatea imediat sau dupa 1 zi
Dezavantaje:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri