"Chirurgia estetica poate schimba destine, cu conditia sa fie facuta bine avand la baza pregatirea continua, temeinica a chirurgului, simtul si talentul lui artistic si nu in ultimul rand maxima lui responsabilitate!"
- rezultat mai vizibil dupa 3 sedinte

g). Peeling chimic fata ridata, creponata gat lasat, usor ridat, pleoape ridate, se obtine un aspect mai tanar, mai stralucitor; insa nu da volum fetei, lasarea accentuata a fetei si gatului.

Avantaje:
- usor de realizat
Dezavantaje:
- scoatere din activitate 7-10 zile
- risc de herpes facial
- dureaza 6-8 luni dupa care se repeta

Medicina estetica performanta inseamna pasiune, har si dragoste pentru oameni. Ati imbinat toate aceste calitati si, alaturi de sotul dvs., le-ati transfomat intr-un business rentabil. ProEstetica este o clinica de renume in Romania. Recent ati creat ProEstetica Bali si ProEstetica Medical SPA. Cum ati reusit? Care este povestea reala a acestui business frumos?


D.J.: Ne bucura faptul ca o apreciati drept o reusita. A fost posibil gratie unei munci asidue care dureaza de peste 16 ani. Centrul Medical ProEstetica a devenit cunoscut nu numai pentru chirurgie si medicina estetica, dar si ca unitate spitaliceasca privata, cu multe specialitati chirugicale si medicale. O echipa de medici de elita asigura consultatii si tratamente de cel mai inalt nivel international in urmatoarele specialitati:
a) chirurgie generala – varice, hernie, colecist (vezica biliara), chist ovarian, micsorarea stomacului pentru persoanele obeze. Aceste operatii se realizeaza laparoscopic, iar varicele cu laser.
b) chirurgia glandei tiroide
c) chirurgia ortopedica a genunchiului, menisc, ligamente, a piciorului (monturi si alte perfectiuni), chirurgia umarului
d) chirurgie ORL
e) oftalmologie, dezlipiri retina, catarcta.

In centrul nostru, medici extrem de competenti, unii dintre ei profesori universitari, ofera consultatii in cardiologie, dermatologie, endocrinologie, nutritie, psihologie, echografie. Cabinetul de stomatologie pune la dispozitie implante dentare si multe altele. Pe langa grija fata de pacient exercitata prin intermediul profesiunii medicale, am considerat necesar sa ne completam gama de servicii destinate sanatatii prin implementarea celor de tip SPA – relaxare, masaj, tratamente de intretinere corporala, sport.

Asa s-au nascut cele 3 centre SPA ProEstetica: 1 - in interiorul clinicii, ocupand etajul superior al cladirii centrul Medical SPA ProEstetica, unde se ofera dermatologie cosmetica de inalt nivel, dar si masaj, cosmetica, exercitii fizice si multe altele; 2- in cadrul hotelului Radisson Blu exista al doilea SPA: “ProEstetica Bali Spa” cu o gama impresionanta de masaje, cu produse absolut originale asiatice-balineze, adevarate ritualuri de frumusete(ritualul corporal traditional balinez, ritualul zen pentru trup si minte, slabirea-ritualul anticelulitic, ritual corporal revitalizant si rejuvenant cu extracte marine) si relaxare (masaje specializate balineze, thailandeze, shiatsu, cu pietre, cu plante aromatice).

Si nu in ultimul rand hotelul boutique SPA: “Bali Spa” din localitatea Cornu (pe Valea Prahovei) de patru stele, o locatie divina, la 5 minute de Campina si Breaza. Profitand de un cadru natural mirific cu unul dintre cele mai bune climate din Romania (aer puternic ozonat, soare), o gradina minunata, generoasa, boutique hotelul de acolo este unic, oferind oaspetilor toata stiinta arta SPA exotica si bucatarie asiatica dar si internationala si romaneasca, in restaurantul “Bumbu Bali”.

Alte atractii sunt reprezentate de piscina interioara, centrul fitness, cabinetul de intretinere corporala, proceduri de recuperare si fizioterapie, cabinet medical pentru proceduri dermato-cosmetice complexe, sala de conferinte, 15 camere dotate personalizat cu mobila de arta autentic balineza, decoratiuni si arta originala indoneziana, muzica, parfumuri exotice. Un adevarat taram de basm in care fiecare poate sa-si indeplineasca visul – D.R.E.A.M. – Dieta, Relaxare, Estetica, Activitate fizica, Medicina.

Totul a pornit de la dragostea noastra insuflata prin povestile frumoase si adevarate pe care ni le depana un prieten olandez – astazi asociat - despre o insula fermecata indepartata “peste sapte mari si sapte tari”, numita Bali. In plus extensia activitatii noastre pur medicale cu aceea de SPA si conceptul de sanatate holistica se potriveste de minune cu deviza clinicii noastre: “Frumusete prin sanatate!”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri