Madison Lindstrom este o adolescenta deosebita. Este doar un copil, insa isi ia munca in serios. La 15 ani a castigat titlul de modelul anului. La doar 16 ani se implica in numeroase campanii sociale. Are visuri multe si isi doreste sa ajunga ca la un moment dat sa atinga succesul lui Donald Trump si al lui Oprah Winfrey. Face lucrurile cu acelasi profesionalism si competenta cu care le face si un om mare.

Avea 7 ani cand a spus ceea ce avea de spus, vorbind deschis si convingator despre neajunsurile cu care se confrunta oamenii strazii, in fata unei incaperi cu nu mai putin de 800 de persoane. "Nu cred ca au existat ochi din care sa nu curga lacrimi in momentul in care si-a terminat discursul", isi aminteste mama lui Madison. In calitate de voluntare intru ajutorarea celor nevoiasi, Madison si mama ei au pregatit mesele si paturile, au facut curatenie, i-au incurajat pe cei fara adapost si pe familiile acestora, oferind suport emotional mai ales copiilor.

Poate ca este tanara, da, insa Madison a castigat atentia fanilor si a profesionistilor din industria frumusetii din America de Nord. Ca model si actrita, Madison a aparut pana in prezent in 6 filme, a castigat titlul de modelul anului 2005 si in 2006 devine Miss Preadolescenta Calgary. A aparut pe coperta multor reviste de frumusete si in paginile multor cataloage. Insa nimic din ceea ce a realizat nu este mai impresionant decat felul in care Madison si mama ei au reusit sa treaca peste anumite obstacole pe care viata le-a scos in calea lor.

Richard Sibbald Photographer; Claudine Baltazar MUA
Emily Cooper Photographer, Amanda Sousa MUA; Shawn Smandych Hair Stylist


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri