Rucsandra Hurezeanu a lansat pe piata romaneasca prima gama de produse dermocosmetice si conduce cu profesionalism si rafinament compania Ivatherm.

Dana Negoita: Care sunt persoanele care v-au sprijinit si v-au incurajat in deciziile profesionale?

Rucsandra Hurezeanu: Persoana care m-a sprijinit financiar si m-a incurajat cel mai mult este mama mea. Ea este o antreprenoare cu multa intuitie si cu mult curaj. A fost printre primele farmaciste care au avut curajul sa deschida o farmacie privata prin anii ‘90. Apoi a infiintat o companie de import si distributie de medicamente, a construit o fabrica de medicamente, Pharmatech, care este astazi parte a Grupului Novartis. Am avut multe de invatat de la ea, dar cel mai important este, cred, optimismul si curajul de a face pionierat intr-un sector care nu aduce neaparat beneficii imediate, dar are un potential urias in viitor.

D.N.: Care sunt brandurile de produse cosmetice preferate?

Rucsandra Hurezeanu: Eu folosesc numai Ivatherm, pentru ca stiu foarte bine ce contin aceste produse. Ingredientii activi sunt alesi cu grija, dupa o evaluare a studiilor de eficacitate. Lucram impreuna cu echipe de dermatologi, alergologi, cercetatori chimisti. Formulele noastre sunt formule unice, inovante si eficiente. Inca de cind locuiam la Paris foloseam aproape exclusiv produse de farmacie. Pentru ca sunt produse sigure si au ingredienti activi in concentratii mai mari. Chiar daca sunt uneori atrasa de ambalajul decorativ al produselor de lux si de parfumurile lor elaborate, stiu ca merg la sigur cu produse de farmacie.

D.N.: Sunteti mama, aveti un baietel. Sunt lectii pe care noi, oamenii mari, puternici si atotstiutori, le putem invata de la ei, copiii? Ce ati invatat de la copilul dvs.?

Rucsandra Hurezeanu: Intre timp am doi baieti, Luca si Toma, care au 5 si 2 ani. Cred ca inevitabil invatam de la copii sa avem rabdare, sa fim empatici, sa ne bucuram din lucruri simple. Timpul petrecut cu ei ne aduce cea mai mare bucurie, e nepretuit.

D.N.: Cum arata, in viziunea proprie, o zi perfecta de relaxare?

Rucsandra Hurezeanu: O zi perfecta de relaxare e o zi petrecuta in Italia, in intr-un weekend prelungit cu sotul meu, pe malul Marii Adriatice. Ziua incepea cu alergare 30 minute pe malul marii. Marea e superba in acea zona, deoarece are plaja intinsa si nisip fin. Ultravioletele de dimineata si aerosolii de pe malul marii ma incarcau cu energie si bunadispozitie pentru intreaga zi. Urma micul dejun pe terasa hotelului, unde tot personalul roia sa-ti aduca tot ce-ti puteai dori, sucuri proaspete din fructe la alegere, cel mai bun capuccino, piine cu unt sau croasante. Imi incintau privirea doamnele imbracate in rochite de plaja si palarii cu boruri largi. Apoi, rasfoiam ziarele si ma salutam cu vecinii de masa, francezi, nemti, cu care schimbasem cateva vorbe si cu o seara inainte. Petreceam apoi dimineta pe plaja citind, cateva reviste cumparate de la chioscul de ziare internationale sau cartile aduse de-acasa si inotand cativa kilometrii, cam o ora, pana aproape de port. Masa de pranz ne astepta cu cele mai alese si mai simple, in acelasi timp, preparate din bucataria intaliana. Pe bufet gaseam de la carpaccio de peste, stridii, langustine, pana la salate verzi si celebrul proscciuto di parma si cel mai bun parmeza, pentru ca eram in Reggio Emilio, regiunea unde ele au fost inventate. Dupa bufet urmau pastele (preferatele mele erau spaghetele cu scoici), felul principal, in general peste, si deserturile pe bufet. Alegeam tort de inghetata, bezea si frisca sau crème brûlé. Beam un pahar de Proseco sau un vin rose usor si rece. Spre seara inchiriam biciclete si ne plimbam prin zona portului, piata de peste, centrul vechi al orasului. Urma cina cam la fel de bogata si diversificata ca cea de la prinz. Seara se incheia cu o plimbare in centrul turistic, bogat in cafenele, butique-uri. Intram sa-l vedem pe anticarul pe care-l cunoastem din verile trecute. Cam asa arata o zi perfecta in vacanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri