Fara indoiala ca de cele mai multe ori, emotiile sunt prezente atat inaintea cat mai ales in timpul unui interviu pentru ocuparea unui post. Multi dintre noi s-au confruntat cu aceasta problema care se pare ca nu poate fi "vindecata" pe deplin. In consecinta putem incerca macar sa le controlam daca nu putem sa le eliminam definitiv.

De asemenea, poti sa incerci cateva exercitii de respiratie, care sa te linisteasca inaintea interviului daca esti foarte emotiv. Un exercitiu simplu si usor de facut: inspiri usor pe nas si dupa doua-trei secunde expiri incet pe gura, repeti de cateva ori.Trebuie sa repeti acest exercitiu intai acasa, vezi daca are efectul scontat si apoi il poti folosi de cate ori simti ca emotiile te coplesesc.

Gandeste-te ca ai reusit deja sa obtii postul si imagineaza-ti ca lucrezi in acea companie, du-te la interviu ca si cum te-ai duce la job. Imagineaza-ti ca peste cateva saptamani, cand deja vei obtine postul, te vei amuza pe seama emotiilor care te-au incercat inaintea interviului.

Un articol de Anda Ionel

Sursa: informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri