Ne propunem sa aflam, printre altele, care este gradul actual de interes din partea antreprenorilor si IMM-urilor in legatura cu piata de online din Romania, care sunt sumele pe care IMM-urile sau antreprenorii le-ar investi in zona online sau care sunt zonele catre care s-ar putea indrepta pentru sprijin (logistic, know-how sau financiar).

Prin internalizarea unui sistem informatic integrat de cercetare de piata online am creat o noua linie de afaceri pe care echipa noastra de specialisti performeaza cu succes de doi ani incoace.
Am dezvoltat o aplicatie ce permite realizarea de sondaje publice avand ca suport atat mediul online cat si mediul offline. O astfel de cercetare garanteaza atingerea unei arii extrem de extinse de respondenti, oferind in acelasi timp si un control riguros al informatiilor colectate.
Intregul proces este desfasurat in conformitate cu legile romanesti privind protectia datelor cu caracter confidential, datele colectate fiind securizate impotriva oricaror tentative de frauda.
CercetareOnline.ro este un produs e-Invest Marketing Romania.

Despre FPP

Fundatia Post Privatizare (FPP) este o institutie administrata in comun de Comisia Europeana si Guvernul Romaniei, institutie constituita ca persoana juridica romana, apolitica si non-profit, avand drept scop sustinerea financiara a intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) cu capital majoritar privat din Romania, in vederea sprijinirii si dezvoltarii sectorului privat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Fundatia Post Privatizare sustine dezvoltarea sectorului IMM din Romania prin realizarea de investitii de capital. De asemenea, ofera servicii destinate IMM-urilor in vederea dezvoltarii acestora si intensificarii accesului la mediul de afaceri european. Astfel, in luna martie 2008, FPP a preluat administrarea portalului romanesc pentru IMM-uri eSimplu.ro – one-stop-shop pentru intreprinzatorii din Romania, ale carui servicii, dintre care unele unice pentru sectorul IMM-urilor din Romania (e-learning, benchmarking si microportaluri), vin in sprijinul intreprinzatorilor romani, in vederea dezvoltarii firmelor acestora atat pe plan național, cat si international.

Parteneri media: 9am.ro, startups.ro, kudika.ro, basicmarketing.ro, envy.ro, garbo.ro

Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Dragos Galeteanu (office@einvest.ro).

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri