Antreprenoarea romanca care a fondat un business de succes pornind cu 1.500 de Euro a participat la mijlocul lunii februarie la unul dintre cele mai cunoscute targuri de fashion din Europa. La sectiunea de accesorii premium, Maria Dermengiu si-a expus cea mai noua colectie de esarfe din matase naturala supra-dimensionate, imprimate cu cele mai apreciate picturi ale sale.

Picturile Mariei Dermengiu, la cel mai asteptat targ de fashion din Londra

La targul Pure Lon-don, artista a prezentat 11 esarfe emblematice din colectia Exquisite sub brand-ul care a consacrat-o, Marie Nouvelle. Mai mult, Maria a completat colectia cu esarfele clasice, apreciate pe piata din Romania.

Pe parcursul anului 2015, brandul Marie Nouvelle a inregistrat o dezvoltare accentuata pe plan local. Povestea Marie Nouvelle alaturi de parteneriatele strategice incheiate i-au adus artistei Maria Dermengiu notorietate si un capital care i-au asigurat trecerea la un alt nivel al business-ului.

”Participarea la Pure London de la inceputul acestui an este o consecinta fireasca a cresterii bran-dului Marie Nouvelle. Am planificat acest eveniment inca de la jumatatea anului trecut cand am facut demersuri si pentru a face parte din incubatorul international de branduri 1MiSHAP. Noua colectie pe care am prezentat-o la targ este produsa exclusiv in Marea Britanie, iar acest lucru a adus produselor Marie Nouvelle plus valoarea necesara participarii la un astfel de eveniment. Sunt bucuroasa pentru aceasta noua etapa in dezvoltarea business-ului pe care il conduc”, a de-clarat Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Esarfa Marie Nouvelle - The Exquisite Collection


Esarfa Marie Nouvelle - The Exquisite Collection

Stand-ul romanesc Marie Nouvelle din cadrul Pure London a avut un design simplu si elegant pentru a pune in valoare grafica si nuantele esarfelor expuse. Pe un fundal tur-coaz, accesoriile au fost sustinute de cutiile in care sunt impachetate. Astfel, Maria a ob-tinut o prezentare cat mai ampla a produselor si a elementelor care o incadreaza in zona de lux a accesoriilor.

Standul Marie Nouvelle la Londra:

The Exquisite Collection este varful de gama al colectiilor Marie Nouvelle. Din dorinta de a crea esarfe care se pot accesoriza usor oricarei tinute, cea mai recenta colectie aduce ca noutate tonurile neutre de alb, negru si cenusiu. Situandu-se in segmentul de lux al accesoriilor pe care le are il portofoliu, noua gama se adreseaza celor ce vad valoa-rea in fiecare detaliu, de la simbolistica si grafica printului, pana la material si cusaturi. Inspirata de stilul Bobo (Bohemian Bourgeois), relaxat si rafinat in acelasi timp, picturile imprima-te pe esarfe sunt strans legate de iconica mandala, evocand calatorii initiatice prin taramuri fer-mecate si reflexii de caleidoscop.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri