Angajatii care progreseaza foarte repede, pe langa faptul ca sunt buni in ceea ce fac, au o abilitate exceptionala de a se face remarcati si de a-si urmari consecvent obiectivele personale. in continuare, iti voi oferi 4 idei cheie pe care aceste persoane le aplica, care te vor ajuta sa te remarci si sa progresezi la serviciu:

3. Ofera ajutor. A ajuta in realizarea a diverse sarcini, chiar daca ele nu fac parte din responsabilitatile tale, a te implica in diverse proiecte, este o cale buna de a invata lucruri noi si de a demonstra ca iti pasa. Nu iti crea insa asteptarea falsa ca a ajuta celelalte persoane, in sine, fara nimic altceva, iti va aduce promovarea dorita. Pentru asta este nevoie sa aplici si urmatoarea idee.

4. Cere ceea ce vrei. Aceasta este o abilitate cheie in dezvoltarea ta profesionala. Cere informatii despre diverse proiecte ale companiei, cere sa fii implicat, cere sfaturi, cere recomandari. Mai mult, returneaza ajutorul pe care il primesti atunci cand il ceri.

A cere este o provocare pentru majoritatea oamenilor. Ne temem ca o sa deranjam, ca o sa fim refuzati. Este esential insa sa iti calci pe inima si sa faci asta, ori de cate ori este util. A astepta ca ajutorul sa vina de la sine, in practica, rareori da roade. Succes!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Un articol de Eduard Ezeanu, Career Coach pentru Career Experts

Sursa: ejobs.ro

Citeste si alte articole pe ejobs.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Esti pregatit sa faci urmatorul salt profesional?

Interviul nu este o conversatie!

Intrebarile sunt mai importante decat raspunsurile


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri