12:01, 29 Ianuarie 2013 publicat în Cariera 5 share-uri

In 7 martie va avea loc editia a 2-a a conferintei regionale dedicata businessului feminin, The Woman.

Evenimentul revine cu formatul deosebit cu care si-a facut debutul in 2012, oferind partcipantilor paneluri de debateuri in care invitatele raspund la intrebari, confruntandu-si propriile experiente.

Toate cele zece femei invitate ca si vorbitoare pe scena The Woman sunt femei de afaceri ale pietei autohtone, care fie conduc corporatii internationale, fie produc branduri romanesti, sau pur si simplu lucreaza si se implica in proiectele care le pasioneaza.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...

La aceasta editie, dintre numele confirmate, le amintim pe Amalia Sterescu, Raluca Georgescu si Irina Markovits, urmand ca in fiecare saptamana sa fie anuntate celelalte vorbitoare.

Amalia Sterescu este singura femeie din Romania si a doua din Europa care ocupa o pozitie de vicepresedinte in departamentul Suport Clienti si consultant in outsourcing intr-una dintre companiile de IT aflata in top 5 din lume.

Citeste si:
MINDSPACE LANSEAZĂ HYBRID, NOUA GAMĂ DE SOLUȚII FLEXIBILE
MINDSPACE LANSEAZĂ HYBRID,...

Raluca Georgescu la doar 27 de ani are functia de country manager in cadrul Allegro Group Romania, este co-founder Wembrio care organizeaza How to Web evenimente cu focus pe antreprenoriat in IT, si conduce raluk.ro, site de publishing cu focus pe timp liber.

Irina Markovits va tine un curs cu tema "Stilul personal in afaceri".
 

Conferinta va avea loc la Grand Hotel Italia si se adreseaza atat altor femei in pozitii de management in cadrul unor companii, cat si freelanceriilor, jurnalistilor, bloggerilor, nu doar de sex feminin, ci si masculin.

Inscrierile se pot face direct pe siteul evenimentului. Pana in data de 4 februarie cei ce se vor inscrie impreuna cu altcineva la eveniment vor beneficia de preturi speciale.

Pe langa povestile de succes menite sa inspire, scopul conferintei The Woman este si acela de a sustine o campanie cu scop umanitar.

Pentru mai multe detalii legate de evenimentul The Woman puteti accesa site-ul http://www.thewoman.ro si pagina de facebook dedicata acestuia: http://www.facebook.com/TheWomanRo


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri