5 Iunie 2012 publicat în Cariera 45 share-uri

Viata profesionala este cea care ne defineste ca specialisti, Tocmai de aceea nu trebuie sa o influentam negativ prin detalii minore precum eticheta vestimentara la locul de munca. Asadar, cat de mult conteaza cum ne imbracam la serviciu?

Neindicat la serviciu: hainele sifonate.

Nu trebuie sa aparem nicaieri cu hainele sifonate, mai ales la serviciu. Atunci cand inspiram o atitudine lenesa nu vom putea sub nicio forma sa evoluam la locul de munca si sa ne facem placuti in fata colegilor si a superiorilor. Sa ne facem timp deci sa ne calcam hainele si vom observa cum o prezentare impecabila va face diferenta!

Neindicat la serviciu: hainele stridente.

Atunci cand suntem la serviciu este indicat sa optam pentru haine care sa ne avantajeze, insa sa nu ne scoata prea mult in evidenta. In cazul in care avem o intalnire de afaceri, este bine intotdeauna sa alegem un stil clasic si elegant – sacouri, pantaloni, fuste creion, toate in culori neutre. Orice piesa vestimentara nepotrivita ne va face sa pierdem increderea clientului si cu siguranta nu va inspira o atitudine profesionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL

Asadar, atunci cand ne alegem garderoba pentru locul de munca este indicat sa tinem cont de codul etic al companiei in care lucram, de perceptia celorlalti asupra noastra si de regulile bunului gust.

Ceea ce purtam este o parte importanta a ceea ce suntem, iar la serviciu trebuie sa ne mentinem nu doar integritatea, ci si o atitudine profesionala.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri