(P) Trend alert! Poarta pantofi si accesorii care militeaza pentru dreptul necuvantatoarelor!

12:05, 15 Mai 2015 publicat în Animalutze

Necuvantatoarele au ocupat intotdeauna un loc important in viata oamenilor. Fiecare dintre noi a avut macar o data un “prieten blanos” care i-a tinut companie. Fie ca esti iubitor de caini sau de pisici, brand-ul de incaltaminte si de imbracaminte Vans a pregatit impreuna cu ASPCA (Societatea Americana de Preventie a actelor de Cruzime fata de Animale) o colectie care atrage atentia asupra problemelor animalelor de companie care nu pot vorbi pentru ele insele.

Comunicat de presa

Inca din 1866, ASPCA lupta pentru a apara drepturile animalelor: fie ca le salveaza, atunci cand se afla intr-o situatie in care le este afectata starea de sanatate, fie ca influenteaza aplicarea unor legi, fie ca le creeaza adposturi sau fac rost de resurse, ASPCA se dedica permanent si neobosit acestei cauze. Colectia Vans x ASPCA vrea sa atraga atentia oamenilor din intreaga lume asupra drepturilor animalelor, adresandu-se nu numai celor care detin animale de companie si le indragesc, ci si celor care sunt mai putin sensibili la cauza necuvantatoarelor.

Citeste si:
Oamenii de știință atrag atenția asupra riscului neștiut pe care...
Oamenii de știință atrag...

Colaje cu caini simpatici si pisici pufoase au “acaparat” modelele de pantofi clasici Vans, Authentic si Sk8-Hi Slim care, in plus, au fost personalizati cu o eticheta oranj (culoarea reprezentativa a preventiei abuzului impotriva animalelor) si logo-ul ASPCA pentru a transmite un mesaj clar si direct. Acelasi print a fost aplicat pe sapca Vans Beach Girl trucker, pe rucsacul Realm si tricoul Vans x ASPCA (disponibile in magazinul Vans din Afi Palace Cotroceni) pentru a obtine un look ce nu poate fi ignorat!

In trecut, Vans s-a implicat activ in diferite proiecte sociale. De exemplu, a organizat sesiuni de skateboarding pentru copiii autisti, a sprijinit studentii la arte plastice si femeile din Ghana care nu aveau un loc de munca!

Citeste si:
România... pisicilor. Studiu: cum arată portretul proprietarilor de...
România... pisicilor. Studiu:...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri