Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Horoscop

Femeia gemeni si barbatul berbec

Intra in contul tau

Username:
 Password:
Am uitat parola    Nu am cont
SAU
Login cu Facebook

Horoscop zilnic: BerbecTaurGemeniRacLeuFecioaraBalantaScorpionSagetatorCapricornVarsatorPesti

dennysutza
25 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 01:59

eu sunt in zodia gemeni,iar el in zodia berbec.oare ne potrivim?

Raporteaza abuz de limbaj
lita
pik_nik
15618 mesaje
Postat pe: 27 Iulie 2009, ora 02:03

in poza asa pare

Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va fi palpitanta, pentru ca ambii parteneri sunt plini de viata, dinamici si dornici sa exploreze lucruri noi.

Tendinta barbatului Berbec de a domina este tinuta în frâu cu abilitate de femeia Gemeni. Aceasta nu are nici o inhibitie din punct de vedere sexual, dar entuziasmul ei ar putea sa caute alte modalitati de împlinire.

Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va dura atâta timp cât femeia Gemeni o controleaza abil. Casnicia lor poate fi chiar foarte reusita.

garbo112600
1 mesaj
Postat pe: 28 Iulie 2010, ora 11:41

De la: dennysutza, la data 2009-07-27 01:59:36eu sunt in zodia gemeni,iar el in zodia berbec.oare ne potrivim?

garbo159989
2 mesaje
Oras: Craiova
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 14:55

Da. Va potriviti. Chiar foarte bine. Tine insa de femeia gemeni sa pastreze relatia. el are toane pe care tu trebuie sa le accepti. Daca-l iubesti, vei fi o norocoasa. Ii place sa iti arate cat de generos este, dar nu te astepta la romantism... Esti insa protejata. Ai grija sa nu-l jignesti, sa il lauzi si , mai ales sa nu-l tradezi. Este cumplit de gelos si posesiv si nu iti va ierta greseala.
Si eu sunt gemeni si el este berbec.. Suntem de 2 ani impreuna si ne iubim mai mult ca-n prima zi.. Secretul? Nu am hotarat sa stam impreuna. Asa ca ne ducem dorul si ne cautam tot timpul.
Ah! Da-i multa libertate, nu-l ingradi! Ii place insa si putina gelozie din partea ta, se simte valoros si important.. Dar care barbat nu vrea asta?

Fosta membra Garbo.ro
Avatarul lui Fosta membra Garbo.ro
5094 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 15:08

a te potrivi cu cineva presupune a sta impreuna si a te completa cu celalalt. 989 inca nu stii daca te privesti cu "berbecul" tau . Parerea mea.

"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
Fosta membra Garbo.ro
2636 mesaje
Oras: Giurgiu
Postat pe: 28 Septembrie 2011, ora 15:38

me copii dragi ... e bine daca ii raspundeti dupa 2 ani ...!!! chiar o sa-i fie de folos ... precisssssssssss!!!!
doi ani si ceva chiar ...

sa inteleg ca de plictiseala omul face si arheologie...? sau e doar un hobby asa...?

Fosta membra Garbo.ro
5094 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2011, ora 08:34

nu alf .. 989 a vrut doar sa ne impartaseasca fericirea dintre femeia gemeni si barbatul berbec. Ma bucur pentru ea. O asteptam cu adevarata fericire dupa convietuitul impreuna.

"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
Publicitate
Postat foarte recent

lita

Mergi la: