Femeia gemeni si barbatul berbec
Intra in contul tau
Horoscop zilnic: Berbec • Taur • Gemeni • Rac • Leu • Fecioara • Balanta • Scorpion • Sagetator • Capricorn • Varsator • Pesti
|
dennysutza 25 mesaje Membru din: 17/07/2009 |
eu sunt in zodia gemeni,iar el in zodia berbec.oare ne potrivim?
Raporteaza abuz de limbaj
lita
|
|
pik_nik 15618 mesaje Membru din: 21/06/2009 |
Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va fi palpitanta, pentru ca ambii parteneri sunt plini de viata, dinamici si dornici sa exploreze lucruri noi. Tendinta barbatului Berbec de a domina este tinuta în frâu cu abilitate de femeia Gemeni. Aceasta nu are nici o inhibitie din punct de vedere sexual, dar entuziasmul ei ar putea sa caute alte modalitati de împlinire. Relatia dintre barbatul Berbec si femeia Gemeni va dura atâta timp cât femeia Gemeni o controleaza abil. Casnicia lor poate fi chiar foarte reusita. Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo112600 1 mesaj Membru din: 18/04/2010 |
De la: dennysutza, la data 2009-07-27 01:59:36eu sunt in zodia gemeni,iar el in zodia berbec.oare ne potrivim? Raporteaza abuz de limbaj |
|
garbo159989 2 mesaje Membru din: 27/06/2010 Oras: Craiova |
Si eu sunt gemeni si el este berbec.. Suntem de 2 ani impreuna si ne iubim mai mult ca-n prima zi.. Secretul? Nu am hotarat sa stam impreuna. Asa ca ne ducem dorul si ne cautam tot timpul. Ah! Da-i multa libertate, nu-l ingradi! Ii place insa si putina gelozie din partea ta, se simte valoros si important.. Dar care barbat nu vrea asta? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 5094 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
a te potrivi cu cineva presupune a sta impreuna si a te completa cu celalalt. 989 inca nu stii daca te privesti cu "berbecul" tau . Parerea mea.
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
|
Fosta membra Garbo.ro 2636 mesaje Membru din: 21/02/2011 Oras: Giurgiu |
doi ani si ceva chiar ... sa inteleg ca de plictiseala omul face si arheologie...? sau e doar un hobby asa...?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra Garbo.ro 5094 mesaje Membru din: 21/11/2007 |
nu alf .. 989 a vrut doar sa ne impartaseasca fericirea dintre femeia gemeni si barbatul berbec. Ma bucur pentru ea. O asteptam cu adevarata fericire dupa convietuitul impreuna.
"Prieten iti este cineva langa care vrei sa stai chiar si atunci cand ai chef sa fii de unul singur" Barbara Burrow
|
Publicitate
|
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.roDoar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului
lita
|

Promotia zilei pe Kuponiada.ro