ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Piele uscata

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Folosesc de 2 saptamani gama completa Johnson's baby si vad ca a dat rezultate pentu ca inainte micutul meu avea o piele foarte uscata, iar acum a revenit la normal. Vreau sa spun ca este asa cum trebuie sa fie pielea unui copilas de 6 luni.
Totusi, nu stiu daca este de durata.
A mai folosit cineva aceasta gama ca sa-mi spuna si mie daca functioneaza petermen lung sau daca se va obisnui pielea cu uleiul de corp si pielea ingerasului meu va redevenii uscata?:(
  citeaza   raspunde

ce faci acum? te uiti la drobu' de sare?

secretul este sa fie f bine hidratat, da-i sa bea apa,in timp se regleaza uscaciunea aia...
  citeaza   raspunde

Am prietene care si-au crescut bebelusii cu Jhonson baby oil cu aloe (cel verde), si au ajuns la varste la care copiii merg la olite si nu au avut probleme cu arsuri, rani sau uscaciune a pielii cat au fost infanti. Una din ele mi-a spus acum 15 ani sa folosesc uleiul si pentru mine dupa baie sau ca demachiant. Sunt foarte fericita ca am ascultat-o.
  citeaza   raspunde

dispari, bre, cu reclamele astea mincinoase de aici!
  citeaza   raspunde

Thor_again, ne pare rau ca am deranjat, nu asta a fost intentia noastra. Nu intelegem insa partea cu minciuna, ce e neadevarat in ce-am postat. Nu stim din ce oras esti, dar daca ai fi de prin apropierea noastra te-am invita sa vezi ca nu e nici o minciuna. Daca pe langa domiciliul tau exista vreo salina, naturala sau artificiala, fa cateva sedinte de terapie si ne vei multumi. O zi buna si mai ales linistita.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: