25 Mai 2012 publicat în Psihologie 57 share-uri

Culoarea face parte din viata noastra si, fie ca ne dam seama sau nu, ea poate sa ne influenteze pozitiv ori negativ sau chiar sa spuna ce trasaturi inedite ascunde personalitatea noastra!

Culoarea alb

Culoarea alb semnifica puritatea, compasiunea si este un simbol al pacii. Persoana care indrageste aceasta culoare este buna si blanda. In combinatie cu alte culori, albul se imbina intotdeauna perfect. La fel, oamenii care poarta culoarea alb se adapteaza usor la orice situatie sau mediu. Mai mult, persoana care prefera culoarea alb are tendinta sa se sacrifice pentru cei din jur, punandu-i intotdeauna pe primul plan.

Spre deosebire de culoarea negru, culoarea alb semnifica optimism.

Culoarea negru

Se spune despre culoarea negru ca este una negativa, fiind preferata in general de persoanele pesimiste. Un individ care prefera aceasta culoare nu isi asuma aproape niciodata riscuri si evita sa fie in centrul atentiei. Totusi, negrul este o culoare extrem de puternica, atunci cand este combinat cu alte culori dominandu-le. Astfel, o persoana ce indrageste culoarea negru poseda abilitati de conducator. Desi poate fi de multe ori rusinoasa, atunci cand reuseste sa iasa din propria cochilie, toti cei din jurul sau vor ramane uimiti!

Culoarea preferata nu face doar sa ne scoata la iveala personalitatea si trasaturile pregnante, ci ne ajuta si sa ne schimbam viitorul in viata. Descoperind prin culoare ce fire avem, putem sa ne imbunatatim slabiciunile, sa ne schimbam comportamentul si sa ne construim un viitor frumos!

Foto main: Murtaza Ali from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri