19 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 375 share-uri

Afla ce iti rezerva viitorul! Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012, intelegand cum te afecteaza personal.

Anul personal 6

Anul personal 6 aduce cu el o vibratie pozitiva in tot ceea ce inseamna relatii interpersonale si relatii de iubire. Familia este avantajata indeosebi si tot ceea ce se va realiza sub acest aspect va fi de bun augur, urmand sa se dezvolte si sa evolueze si in anii care vor urma. Este anul in care se incheaga relatiile de iubire, se leaga altele noi, se intensifica si maturizeaza cele deja existente. Casatoriile nu sunt nici ele excluse. Accentul se muta de pe latura profesionala sau cea financiara, unde nu vor fi schimbari majore, pe latura sentimentala. Vibratia lui 2012 nu este foarte puternica Anumite compromisuri si sacrificii in acest domeniu nu sunt excluse si va trebui sa iti asumi responsabilitati noi. Totul va fi bine daca inveti sa gandesti pozitiv.

Anul personal 7

Anul personal 7 face ca in 2012 accentul sa cada asupra autodezvoltarii si a descoperirii de sine. Poate ca anul vine cu mai multa agitatie si va fi mai efervescent din punct de vedere al schimbarilor si al transformarilor (epuizante de multe ori), insa pe parcursul lui vei ajunge sa le intelegi rostul. Pe langa tumult, schimbarile aduc cu sine si evolutie. Iti vei depasi anumite prejudecati si preconcepti legate de propria persoana, vei lupta mai mult cu tine insati si iti vei schimba modul in care te percepi. Noi orizonturi se deschid pe plan profesional si ele vin insotite de sanse noi si pe plan financiar. Chiar daca recompensele financiare le vei primi mai tarziu, este important sa iti explorezi abilitatile. Vei fi impresionata de ceea ce poti. La fel vor fi si cei din jurul tau.

Anul personal 8

Vibratia lui 8 nu vine singura, ci insotita de vibratii din trecut. Ai tendinta, mai ales la inceputul anului, sa te lasi prinsa in capcana trecutului. Sunt si vor fi destul de multe oportunitati de a avansa pe plan profesional si de a evolua pe cel personal, insa eviti pe cat posibil schimbarile, agatandu-te de trecut. Permite-ti tie insati sa te relaxezi, sa uiti, sa isi lasi ranile sa se inchida. Invata sa gandesti mai practic si revino cu picioarele pe pamant. Nu lasa fricile sa te domine fiindca altfel vei rate niste sanse grozave pe care destinul ti le pune la dispozitie. Mijlocul anului te gaseste prinsa in anumite probleme de familie, insa iti vei gasi balanta. Ideea de a deveni mamica iti surade mai mult ca niciodata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri