19 Decembrie 2011 publicat în Lifestyle 375 share-uri

Afla ce iti rezerva viitorul! Afla care va fi numarul tau personal pentru 2012 si poti avea o privire de ansamblu asupra anului 2012, intelegand cum te afecteaza personal.

Anul personal 3

Pentru cei care numarul anului personal 3, 2012 se vrea a fi un an propice calatoriilor, voiei bune si aventurilor. Esti mai fermecatoare ca niciodata si stabilesti cu usurinta relatii excelente cu cei din jur. Autoexprimarea sta la baza reusitei tale, dar si capacitatea ta de a vedea lucrurile in perspectiva. Chiar daca pe plan financiar 2012 nu va fi unul dintre cei mai benefici ani din viata ta, pe plan profesional lucrurile vor evolua excelent. Promovarile sunt posibile, dar si recunoasterea meritelor si a statutului tau in fata celorlalti. Rezultatele pecuniare ale muncii tale vor fi insa vizibile mai ales in cea de-a doua parte a anului. Iubirea reprezinta unul din aspectele care iti vor aduce fericirea in 2012.

Anul personal 4

Anul personal 4 are anumite efecte asupra ta in 2012, determinandu-te sa fii mai creativa ca niciodata, dar si mai lucida si mai pragmatica. Esti inventiva si vei reusi sa pui in practica multe dintre ideile tale daca vei fi mai organizata. Mijlocul anului aduce cu el schimbari, iar schimbarile aduc la randul lor responsabilitati in plus. Nu te speria, dar nici nu lasa lucrurile la voia intamplarii. Lasa-te calauzita de vointa si evita superficialitatea in toate actiunile tale. Eforturile tale vor fi recompensate mai ales pe plan profesional, iar puterea ta de munca va fi asul tau din maneca. El te va ajuta sa te faci remarcata. Nu neglija insa nici domeniul personal. Este un domeniu care nu va evolua de la sine si va fi traversat de anumite dificultati. Invata sa le gestionezi si nu lasa monotonia si conflictele sa iti afecteze relatia. Va trebui sa investesti mai mult daca vrei sa primesti mai mult. Din nou, este vorba doar de vointa si putin efort…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Anul personal 5

Anul personal 5 vine insotit de anumite decizii, decizii care nu vor fi usor de luat si nici usor de gestionat. Este foarte posibil ca aceste decizii sa faca o delimitare intre viata personala si cea profesionala, obligandu-te la un moment dat sa faci anumite compromisuri in favoarea/ detrimentul unuia dintre cele 2 aspecte. Este important sa ajungi la un consens cu tine insati si sa iti dai seama de acele lucruri pe care ti le doresti cu adevarat. Sunt decizii importante, decizii ale caror efecte vor fi resimtite chiar si in anul care il precede pe 2012. Per ansamblu insa, vei avea un an productiv, bogat in evenimente si benefic din punct de vedere financiar. Va trebui doar sa iti asumi unele riscuri si sa ti le asumi dupa cum iti sugereaza instinctul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri