18 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 344 share-uri

Numerologia indiana ne poate ajuta sa aflam ce karma avem in functie de viata noastra anterioara. Tot ce trebuie sa facem este sa ne calculam numarul karmic.

Daca in urma calculului a reiesit ca posedati numarul karmic 6, inseamna ca pana acum nu ati acordat atentia necesara evolutiei dumneavoastra spirituale. Ati fost probabil prea concentrate asupra capitolului financiar si profesional si ati lasat partea sentimentala in umbra. Acum, credinta va va fi incercata prin numeroase situatii iesite din comun. Daca reusiti sa va pastrati valorile morale si sa empatizati cu persoanele din jur, nu aveti cum sa dati gres.

Numarul karmic 8

Se pare ca in viata anterioara dumneavoastra ati avut un statut important si ati abuzat de putere fie exploatandu-i pe ceilalti, fie in scopuri financiare. Acum, posedand numarul karmic 8, trebuie sa incercati sa ii urmati pe ceilalti, sa le acceptati sfaturile si sa invatati de la ei. Mai mult, veti experimenta aceasta viata prin munca corecta si astfel veti afla ca meseria chiar este bratara de aur si ca prietenii sunt mai presus de orice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Numarul karmic 9

Din cauza faptului ca posedati numarul karmic 9, in aceasta viata va confruntati cu greseala majora din viata anterioara de a nu fi inteles si iubit persoanele apropiate. Acum veti reusi sa evoluati spiritual si profesional doar cu ajutorul celorlalti. Veti deveni astfel filantropi, veti iubi gesturile umanitare si meseria de profesor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri