Zodiacul vietnamez este bazat pe un ciclu de 12 ani, fiecare an fiind reprezentat de un animal totemic. Credinta vietnameza ancestrala ne invata ca anul nasterii unei persoane este cheia caracterului acesteia.

Istoria spune ca luand in considerare Tu Vi, adica zodiacul vietnamez, putem sa ne intarim legaturile cu cei pe care ii consideram speciali si sa ne redescoperim eu-l interior si chiar sufletul pereche.

Fiecare an sta sub semnul unuia dintre cele 12 animale ale zodiacului: sobolanul este primul, urmat de bizonul de apa, tigru, pisica, dragon, sarpe, cal, tap, maimuta, cocos, caine si mistret.

Dintre aceste animale, unul este legendar (dragonul), patru sunt imposibil de imblanzit (tigru, sarpe, sobolan si maimuta) – se spune despre ele ca se inhiba atunci cand intra in contact cu oamenii, iar cele sapte ramase sunt blande.

Fiecare animal, ca simbol pamantesc, este impartit cu unul dintre cele cinci elemente spatiale; asadar, o data la 60 de ani se produce o rotire completa a cercului vietii. De aceea, in Vietnam, cei care ajung la varsta de 60 de ani sau mai mult sunt considerati a fi persoane inteligente care au stiut cum sa-si traiasca viata frumos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Eneagrama, oracolul antic: Tu ce personalitate ai? Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Poporul vietnamez antic era de parere ca ora la care s-a nascut o persoana ii influenteaza acesteia caracterul si soarta. Astfel fiecare animal din zodiac are, pe langa an, si un interval orar. Sobolanul dureaza intre ora 23.00 si 1.00 dimineata (exact atunci cand sobolanii isi cauta de mancare intr-un mod agresiv). Orele bizonului de apa sunt intre 1.00 si 3.00, cand acestia se hranesc pentru a se pregati sa fie inhamati si sa are campul de orez. Orele tigrului sunt intre 3.00 si 5.00 (cand isi cauta de mancare). Asadar, fiecare animal din zodiac detine o perioada de doua ore. De la 5.00 la 7.00 este timpul pisicii; de la 7.00 la 9.00 cel al dragonului, iar de la 21.00 pana la 23.00 este timpul mistretului – atunci cand majoritatea dintre noi ne relaxam.

Animalele reprezentative zodiacului vietnamez:

Sobolanul – anii: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 (domina intervalul orar 23.00 – 1.00)

Caracter: Fiind primul animal din zodiacul vietnamez, sobolanul simbolizeaza curiozitatea, vointa si imaginatia. Este plin de energie si vorbaret, insa are tendinta de a deveni agresiv.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Ca nativ al zodiei sobolan, va bucurati de placerile vietii, sunteti gurmanzi, manierati si curiosi in legatura cu tot ceea ce se intampla in jurul dumneavoastra. Imaginatia nelimitata va ajuta sa iesiti din rutina zilnica si sa descoperiti micile bucurii ale vietii. Puneti mare accent pe o prietenie sincera si de aceea grupul dumneavoastra este restrans, insa foarte bine inchegat. Sunteti o persoana magnetica si fermecatoara, inconjurata de o aura misterioasa. Stiti foarte bine cum sa manipulati persoanele de care aveti nevoie, fara niciun fel de remuscare. Nu va place sa povestiti prea mult despre propria viata si atacati intotdeauna primii atunci cand va simtiti amenintati. Aveti tendinta sa fiti hipersensibili si din aceasta cauza puteti deveni persoane agresive.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri