11 August 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit?

Incurcate sunt caile iubirii si ale disparitiei ei. In mod sigur de la dragoste la ura nu este doar un singur pas, ci sunt doi, trei, ba chiar mai multi. Motivele se aduna in timp, se cumuleaza, duc rand pe rand si toate la disparitia sau atenuarea iubirii. Dupa o despartire, ajungem fie sa uram, fie sa dam uitarii, fie sa ne fie indiferenta, fie sa iubim in continuare persoana cu care am impartit odinioara aproape totul. Se spune ca linia dintre iubire si ura este atat de subtire incat uneori chiar si zodiile o incalca. Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit? 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: 愚木混株 Cdd20 /Pixabay

Berbec

Nativii Berbec se afla poate printre cei mai sensibili nativi ai horoscopului, insa se refac si se recompun destul de repede dupa o despartire. Iubesc intens, insa nu stiu sa urasca. Daca i-ai ranit, cel mai probabil ca se vor retrage in carapacea lor, vor suferi o perioada de timp, dupa care isi vor dori sa se indragosteasca din nou. Daca se si indragostesc din nou, atunci chiar pot sa spuna ca te-au iertat. Nu pot insa sa-si uite fostele iubiri, rezervand fiecareia in parte un dosar special pe care scrie "Amintiri eterne". 

Taur 

Taurul nu are decat 3 variante dupa o despartire: sa urasca si sa se razbune, sa uite si atat sau sa intrerupa toate legaturile cu persoana respective. Dintre toate variantele, ultima este cea mai plauzibila. In momentul in care a incheiat o relatie, Taurul isi spune ca asa a fost sa fie si nimic mai mult. Sterge toate urmele fostei iubiri, anihileaza toate amintirile si merge mai departe. Fara resentimente, fara ura, fara regrete, incercand doar ca de acum inainte sa-i fie mai bine. Daca ajunge sa urasca pe cel pe care l-a iubit si inca mentin legaturile, va incerca sa se razbune in maniere grosolane si urate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri