11 August 2010 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Se spune ca ura, in ciuda faptului ca este un sentiment negativ si in mod clar autodistructiv, este un sentiment la fel de intens si puternic ca dragostea. Iti propunem astazi un altfel de horoscop: un horoscop in care o sa vedem care este atitudinea zodiilor dupa o despartire. Prin urmare, ce fac zodiile dupa ce au iubit?

Gemeni

Gemenii sunt orgoliosi si extrem de ranchiunosi cu cei care le-au gresit, mai ales daca i-au si iubit. Pentru ca nu poate sa accepte pur si simplu (chiar daca afirma exact contrariul),va incerca sa denigreze, sa lanseze barfe, sa arunce cu noroi in tot ceea ce a fost frumos. Cu siguranta, nu te va uita o viata intreaga pentru ceea ce i-ai facut.

Rac

In perioada imediat urmatoare unei despartiri, Racul va incerca sa te faca sa te simti vinovat pentru despartire, invocand toata puterea lui de convingere si insotind-o cu disperare, implorare si argumente pe masura. Imediat va adopta cea mai demna atitudine si nu va dori sa mai auda de tine in vecii vecilor. Va nega ca te-a iubit odata, iar daca dai nas in nas cu el iti va striga ca te uraste, incercand mici demonstratii. Adevarul este insa altul: te iubeste si te va iubi mereu.

Leu 

Cu toate ca este una dintre cele mai puternice personalitati ale horoscopului, Leul este si el slab in fata iubirii. Sufera imens dupa o despartire, insa va incerca sa demonstreze ca el nu se lasa afectat si nici calcat in picioare. In mod sigur nu iti va trimite mesaje siropoase cu “mi-e dor de tine”, “iarta-ma” sau “nu vrei sa ne impacam?”. Daca l-ai parasit, Leul va incerca sa se razbune cautandu-si rapid un partener si expunandu-se cu el in vazul lumii si mai ales al tau. Este maniera lui de a te sfida si de a-ti spune ca te-a urat pentru ceea ce i-ai facut, dar ca acum ii esti indiferent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Fecioara 

Dupa o despartire, Fecioara are impresia ca lumea ii fuge de sub picioare si nici nu isi va gasi cuvintele potrivite ca sa-ti spuna cat de rau ii pare. Chiar daca nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului, foarte probabil ca va suspina dupa tine o viata intreaga. Chiar daca relatia nu mai mergea bine de ceva timp, sensibila si depinzand emotional de partener, pentru Fecioara despartirea este unul dintre lucrurile cele mai rele care i se pot intampla vreodata. Cu toate acestea, nu veti intalni o fiinta mai demna si mai curajoasa decat Fecioara. Nu te va uri, ci cu tristete si resemnare, isi va accepta soarta. Poate vreodata va mai gasi curajul sa se indragosteasca din nou…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri