2 August 2010 publicat în Lifestyle 10 share-uri

O existenta umana este alcatuita din urcusuri si coborasuri, din puncte pozitive de energie, puncte negative si puncte critice. Fortele antagonice trebuie sa ajunga insa la un consens. Pentru a putea intelege si evita tensiunile care apar de-a lungul unei existente umane, numerologii recomanda cunoasterea cifrei personale de tensiune.

O existenta umana este alcatuita din urcusuri si coborasuri, din puncte pozitive de energie, puncte negative si puncte critice. Fortele antagonice trebuie sa ajunga la un consens. Alaturi de perioadele de armonie si echilibru, tensiunile, situatiile incordate, perioadele de zbucium sufletesc contribuie la echilibrarea energetica a valorilor universului. Mai mult ca sigur ca cifra de tensiune nu este o cifra foarte cunoscuta in stiinta numerologiei si nici nu prezinta o importanta vibrationala primordiala. Pentru a putea insa intelege si evita tensiunile care apar de-a lungul unei existente, numerologii recomanda cunoasterea cifrei personale de tensiune. Calcularea ei este un proces simplu, care nu dureaza mai mult de cateva minute.

Cifra personala de tensiune se obtine prin scaderea Numarului Destinului din Numarul Vocalelor sau invers (numarul vocalelor din numarul destinului) in functie de cel care este mai mare. In cazul in care se intampla ca numarul destinului si numarul vocalelor sa fie ambele impare sau ambele pare, acest lucru denota conflicte care vor intarzia sa apara, vor fi minore sau nu vor afecta intr-un mod decisiv parcursul existential al unei persoane.

Prin urmare, Cifra Destinului se obtine astfel: se aduna toate cifrele care formeaza data personala de nastere pana cand vei obtine un numar format dintr-o singura cifra (daca iti ies doua cifre, le aduni intre ele). Spre exemplu, pentru o persoana (Radu Ioana) nascuta in data de 10 februarie 1980 se aduna 1+0+2 +1+9+8+0. Numarul obtinut este 21. Se aduna 2+1. Cifra finala obtinuta, adica numarul destinului, este 3- vezi aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Numerologie: Februarie 2023 – luna cu cifra universală 9 – închiderea unui ciclu! Lasă să plece ca să faci loc să vină

Cifra vocalei se calculeaza si ea la fel de simplu: pornind de la numele intreg al unei persoane (nume si prenume), se insira vocalele din nume, trecandu-se in dreptul fiecareia cifra care ii corespunde in alfabet. Numarul obtinut reprezinta Cifra Vocalei. Urmatoarelor vocale le corespund cifrele: a-1, e-5; i-9; o-6; u-3. Daca numarul obtinut este format din doua cifre, acestea se aduna intre ele. Pentru I O A N A R A D U, calculul se efectueaza astfel: 9+6+1+1+1+3=21, iar 21=2+1. Asadar, cifra reprezentand Cifra Vocalei este 3.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri