27 Iunie 2007 publicat în Lifestyle 18 share-uri

Calculeaza care este numarul destinului tau pentru a afla mai multe despre tine, despre drumul tau in viata, despre cariera, despre calitatile pe care trebuie sa le pui in valoare si defectele pe care trebuie sa le depasesti.

Scrie pe o foaie numele tau complet. Daca te-ai casatorit sau ti-ai schimbat numele, atunci trebuie sa notezi tot numele care ti-a fost data la nastere. Este nevoie atat de numele de familie, cat si de prenume (chiar daca ai mai multe sau ti se spune altfel).



Noteaza in drepul fiecarei litere numarul care ii corespunde. Apoi aduna. Aduna si cifrele numarului rezultat de mai multe ori pana cand obtii o cifra. Iata un exemplu:

I O N M A R I A
9 6 5 4 1 8 9 1

9+6+5+4+1+8+9+1=43

4+3=7

Daca rezultatul ar fi fost de exemplu 56, ai fi adunat 5 cu 6 si ai fi obtinut 11, iar apoi ai fi adunat din nou 1 cu 1, iar cifra destinului tau ar fi 2.

Cifra 1

Aceasta cifra arata ca tu trebuie sa inveti sa fii cat mai independenta si trebuie sa devii lider. Ai aptitudini innascute pentru a conduce oamenii, pentru a ii influenta.

Este foarte posibil sa ai nevoie de cineva care sa te asiste, pentru a nu pierde din vedere detaliile. Pe masura ce inaintezi in cariera, vei dori sa fii cat mai independenta si singurele limite pe care le vei accepta sunt cele impuse de tine insati.

Nu vei fericita daca te vei cantona intr-un singur domeniu. Ai nevoie permanent de provocari, trebuie sa iti poti manifesta creativitatea. Esti inteligenta si muncitoare. Asadar, ai toate premisele pentru a reusi atat profesional, cat si financiar. Acest numar este specific antreprenorilor.

Pe masura ce inaintezi in varsta, vei deveni mai ambitioasa, mai increzatoare. Iti este teama de rutina si poti deveni egocentrista. Acesta este un numar agresiv, asa ca daca nu vei reusi sa iti tii in frau dorintele de dominare, va fi greu sa mentii o relatie buna cu cei apropiati.

Iti definesti viata in functie de reusitele profesionale. Daca nu vei face mari eforturi pentru cariera, atunci nu vei fi niciodata multumita de tine insati.

Cifra 2

Tu ai nevoie de realizare spirituala. Lucrezi foarte bine cu oamenii, esti empatica, diplomata. Ai capacitatea de a ii inspira pe ceilalti si poti deveni un model pentru cei din jur. Esti foarte puternica si trebuie sa lucrezi cu oamenii. Intuitia ta functioneaza foarte bine, asa ca de fiecare data cand ai o decizie dificila de luat, ar fi indicat sa faci numai ceea ce simti tu ca este bine.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri