Numerologie: Semnul Vârstei îți dezvăluie provocările și adevărurile anului tău aniversar

23 Mai 2018 publicat în Lifestyle 1906 share-uri

Cifra Vârstei poartă în amprenta sa numerologică informații prețioase despre lecțiile, provocările și evenimentele pe care destinul ni le rezervă în anul aniversar respectiv (de la împlinirea vârstei respective până la următoarea aniversare).

Semnul (Cifra) Vârstei 7

Semnul vârstei 7 este un semn cu o vibrație a împlinirii, prin urmare acest an este pentru tine despre a-ți găsi sensul în viață, despre a-ți găsi menirea, despre a-ți găsi scopul personal. Cu sau fără voia ta, dar cu voia destinului, acest an aniversar este despre experiențe inedite, despre lecții de toleranță și compasiune, despre cum poți face compromisuri astfel încât să nu te pierzi pe tine.

Chiar dacă energia acestui semn predispune spre întoarcerea către sine, pentru tine va deveni de fapt importanță întoarcerea către ceilalți. Doar că într-un mod implicat, asumat, responsabil, lăsându-te pe tine să fii ceea ce ești și permițându-le și celorlalți să fie. (Foto int: Igor Kovalchuk /Shutterstock)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Semnul (Cifra) Vârstei 8

Cifra vârstei 8 este un semn al puterii și al prosperității, prin urmare destinul tău va fi încununat de succese. Ai o perspicacitate spirituală pe care o vei dezvolta în viață printr-o înțelegere autentică a naturii umane. Este de la sine înțeles că oamenii se vor simți în siguranță în jurul tău și le inspiri respect și încredere.

Abundență materială va veni la tine în mod natural, mai ales în a doua parte a vieții, iar rolul tău va fi acela de a o folosi în mod benefic pentru tine, dar și pentru ceilalți. Lecția unui semn aniversar 8 este aceea de a renunța la încercarea de a controla lucrurile și evenimentele din jurul tău și de a fi ultraprecaut(a). 8 este despre renaștere, manifestare, ordine cosmică, reinventare, putere personală, abilitatea de a-i împuternici și pe ceilalți.

Semnul (Cifra) Vârstei 9

Cifra vârstei 9 este un semn al dinamismului, al mișcării, prin urmare cei care au acest an aniversar în momentul actual trebuie să se pregătească pentru evenimente neprevăzute, suspans, călătorii, activități diverse și multiple. 9 încheie un ciclu, dar o face într-un mod apoteotic, aducând schimbări majore în viața ta.

Provocarea ta într-un astfel de an este să te lași purtată de noul din viața ta și să te adaptezi acestui ritm trepidant și palpitant. La urma urmei, îți va colora viața într-un mod frumos, vei trăi experiențe unice, vei învăța lucruri noi, vei descoperi, vei învăța, vei ierta, vei lăsa trecutul în spate. Căci da, Cifra vârstei 9 este și despre iertare, despre acceptare, despre abandonarea în mâinile divinității, despre a te elibera de ceea ce nu mai este de folos inimii tale.

Foto homepage: Bruce Rolff /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri