Fotografiile de peisagistica urbana ale lui Eduard Gordeev sunt atat de frumoase incat parca ne invita sa iubim ploaia, sa iubim orasul scaldat de ploaie, sa vedem frumosul din fiecare zi, chiar si din zilele cu ploi.

Am descoperit initial fotografiile lui Eduard Gordeev intr-un articol publicat pe Bored Panda si am vrut sa vad mai mult. Fotografiile sale sunt atat de frumoase incat parca ne invita sa iubim ploaia, sa iubim orasul scaldat de ploaie, sa vedem frumosul din fiecare zi, chiar si din zilele cu ploi.

Ploaie, picaturi de apa care curg si se infiltreaza prin luminile difuze si blurate, peisaje urbane desprinse parca din vise colorate, strazi inundate in mister si romantism, fotograful rus Eduard Gordeev a reusit sa surprinda in arta sa fotografica mirifica un Sankt Petersburg superb, mai frumos parca ca niciodata.

Culorile care se topesc si fuzioneaza, reflexia luminilor orasului Sankt Petersburg pe asfalt creeaza fotografii de peisagistica urbana absolut superbe. Impresiile fugitive, detaliile in miscare, preferinta pentru peisajele exterioare vii… toate acestea ne dau parca impresia ca fotografiile artistului rus sunt de fapt picturi impresioniste. Va invitam sa admirati cateva dintre cele mai reusite fotografii ale acestui fotograf talentat care locuieste si munceste in Sankt Petersburg, in orasul pe care l-a surprins atat de bine prin arta sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Fotografiile au fost postate pe contul de Instagram al fotografului.

Foto homepage: By kudla /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri