ghid pentru o viaţă împlinită

Stufat si Friptura de miel - 2 retete savuroase pentru Masa de Pasti

Chef Maria Burlacu ne dezvaluie reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel frageda si delicioasa.

Pentru cei pasionati de gatit care vor sa isi pregateasca singuri preparatele, Chef Maria Burlacu de la mancareadeacasa.ro ne-a dezvaluit reteta pentru traditionalul Stufat de miel si cea pentru o friptura de miel frageda si delicioasa.

Stufat de miel

stufat de miel

Foto: Fanfo /Shutterstock

Ingrediente

· coaste de miel
· 4-5 legaturi ceapa verde
· 3-4 legaturi usturoi verde
· 1 cutie rosii decojite
· sare
· piper
· 1 legatura marar
· ulei

Mod de preparare

Coastele de miel se spala cu apa rece.

Ceapa verde si usturoiul se curata si se taie marunt.

Citeste si:

Coastele se prajesc in ulei, intorcandu-le pe ambele parti.

In uleiul in care s-au prajit coastele, se calesc ceapa si usturoiul. Cand s-au inmuiat se adauga rosiile decojite date prin robot si se fierbe 15 minute.

Se adauga sare si piper si se mai lasa sa fiarba 5 minute.

Coastele prajite se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu putin ulei. Deasupra se pune sosul din ceapa. Se acopera si se baga in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.

Se scoate din cuptor si se presara deasupra mararul tocat marunt.

Se poate servi alaturi de o salata verde.

Vezi reteta de Friptura de miel pe pagina urmatoare >>

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Stufat si Friptura de miel - 2 retete savuroase pentru Masa de Pasti.


Discutii despre Stufat si Friptura de miel - 2 retete savuroase pentru Masa de Pasti

Opinia cititorilor nostri este importanta pentru noi, Garbo incurajand publicarea comentariilor voastre. Pe site urmeaza sa isi gaseasca locul numai comentariile pertinente, on-topic, prezentate intr-un limbaj civilizat, fara atacuri la persoane / institutii. Ne rezervam dreptul de a elimina orice comentariu care nu corespunde acestor principii, precum si de a restrictiona accesul la comentarii utilizatorilor care comit abuzuri grave sau repetate.

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.