Iata cateva metode prin care iti poti face copilul sa se bucure de viata.

Nu exista parinte care sa nu fi gasit, la un moment dat, casa plina de jucarii imprastiate si copilul lor zambind mandru in mijlocul lor. Este o imagine induisatoare, dar, in acelasi timp, este si un semn ca micutul tau are suficiente jucarii. Daca se apropie ziua lui si vrei sa ii faci un cadou si nu mai vrei sa iei masinute sau papusi, dar iti doresti sa fie un dar care sa ii si starneasca interesul, iata cateva idei de unde te poti inspira:

Lectiile de muzica, dans, calarie sau desen sunt o modalitate excelenta de a-ti incuraja copilul sa isi descopere o pasiune sau sa-si urmeze hobby-urile si, in acelasi timp, le arata ca acorzi atentie dorintelor si inclinatiilor lor, potrivit Huffington Post. In plus, lectiile ii ajuta sa fie mai disciplinati, sa isi dezvolte abilitatile de organizare, creativitatea si interesul fata de arte.

Cutiutele muzicale i-au fascinat dintotdeauna pe copii. Muzica si faptul ca au un sipet doar al lor, in care sa isi tina cele mai de pret lucruri ii va face sa aiba mare grija pe unde le lasa si nu e de mirare daca vei observa ca o cara peste tot. Alege o astfel de cutiuta muzicala din lemn, rezistenta si pictata cu imagini din desenele preferate ale copilului tau si invata-l sa isi tina in ea micile comori si cele mai de pret amintiri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos

Toti copiii isi doresc sa fie supereroi si de unde sa incepi daca nu cu un costum cu personajul pe care il admira cel mai mult. Copiii invata sa admire si sa aplice curajul si hotararea acestor personaje si iti va fi mult mai usor sa il convingi ca nu trebuie sa se teama de intuneric sau de o injectie daca poarta costumul sau de supererou.

Puzzle-urile sunt un cadou grozav pentru copii, pentru ca stimuleaza dezvoltarea creierului si a abilitatilor de rezolvare a problemelor. In plus, un puzzle cu mai multe piese poate fi activitatea perfecta prin care sa petreci timp alaturi de copilul tau, incercand impreuna sa puneti piesele cap la cap.

Tuturor copiilor le plac animalele, iar curiozitatea lor fata de regnul animal poate fi intampinata cu albume explicative ilustrate cu imagini care sa ii ajute sa invete mai usor. Cititi impreuna si explica-i despre animalele aflate pe cale de disparitie, despre cele exotice sau cele preistorice si vei observa atentia cu care isi da silinta sa retina cat mai multe.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei L`Oréal investește într-o companie de biotehnologie, pentru a dezvolta la scară largă ingrediente pe bază de plante pentru o frumusețe sustenabilă

Copiii care incep sa citeasca de la varste fragede isi pastreaza acest obicei si mai tarziu in viata, insa este important sa alegi carti care sa le suscite interesul. Alege unele in care actiunea sa se desfasoare in jurul unor copii si discutati apoi pe marginea lor.

Cei mici adora sa se joace de-a adultii si sa simta ca sunt de ajutor. Inainte ca gadgeturile sa acapareze piata, ne jucam de-a doctorii si prescriam retete si tratamente papusilor. Ii poti lua o trusa de ajutor pentru copii, sa ii explici de ce este important ca orice persoana sa stie regulile de acordare a primului ajutor si sa il lasi apoi sa aplice invataturile pe papusile lui.

O excursie la un muzeu de stiinta sau la un muzeu destinat copiilor se poate transforma intr-o excursie distractiva pentru toata familia, mai ales daca mergeti apoi impreuna la o plimbare prin parc si o inghetata. Iar daca experienta il va incanta pe micut, puteti cumpara si un abonament prin care sa mergeti mai des la muzee sau la gradina zoologica.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii

Aceste cadouri starnesc imaginatia si creativitatea copiilor si sunt o alternativa la calculatoare, tablete sau smartphone-uri. Ele iti invata copilul sa gandeasca rapid, sa interactioneze si sa isi dezvolte abilitati cognitive cu mult superioare celor care isi petrec tot timpul in fata desenelor animate.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri