In data de 28 aprilie, Mercur, Marte, Saturn, Pluto si Jupiter vor intra simultan in retrograd, un eveniment astrologic important care nu a mai avut loc de zece ani.

Fiecare planeta reprezinta un aspect diferit al vietilor noastre si cand o planeta intra „in retrograd”, inseamna ca acel aspect al vietii noastre este perturbat. Suntem provocati sa devenim mai introspectivi, sa fim mai atenti cu privire la acele aspecte ale vietii noastre care au nevoie de vindecare.

Cand o planeta intra in retrograd, nu inseamna literalmente ca aceasta incepe sa orbiteze inapoi, ci este un efect vizual pe care il experimentam noi de aici, de pe Pamant. Un astronom iti va explica faptul ca este vorba despre o aparaneta schimbare de directie. Din punct de vedere astrologic, ne putem astepta la o turbulenta de energii care ne vor afecta perceptiile si interactiunile cu ceilalti.

Iata de ce, data de 28 aprilie 2016 este foarte importanta pentru noi, din punct de vedere astrologic. Este posibil ca in aceasta perioada sa ne simtim agitati sau instabili emotional. Ceea ce ni se cere este sa imbratisam aceasta dinamica, fiindca astfel de evenimente cosmice ne ajuta sa ne recalibram si sa primim noi constientizari despre situatiile prin care trecem in viata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Flickr; Brandi Eszlinger

Daca privim acest eveniment astrologic dintr-o perspectiva pozitiva, atunci putem sa manifestam aspecte pozitive legate de vietile noastre. Considerati acest eveniment astrologic ca pe un decor favorabil cresterii noastre interioare atat la nivel individual, cat si colectiv.

Cand Mercur intra in retrograd, avem tendinta de a ne panica fiindca energiile acestei planete perturba aspectele vietii legate de interactiunea cu ceilalti. Si avem nevoie de concentrare si ambitie pentru a reusi sa depasim provocarile pe care le aduce Mercur retrograd. Atunci cand reusim sa integram emotiile noastre negative in legatura cu alti oameni, atunci cand reusim, sub impulsul acestei energii sa ne manifestam in sfarsit adevaratele emotii, inseamna ca am invatat lectia pe care o aduce cu sine Mercur retrograd.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Citeste mai departe despre influenta lui Marte, Saturn, Pluto si Jupiter >>>

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri